ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

5 έξυπνα τεχνάσματα για την ρίξεις στο κρεβάτι από το πρώτο ραντεβού

Μοιραστείτε το στο facebook






Υπάρχουν 5 έξυπνα τεχνάσματα τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις στο πρώτο ραντεβού με μια γκόμενα για να καταφέρεις να την ρίξεις πιο γρήγορα στο κρεβάτι..
5. Μην είσαι ο εαυτός σου.


Εντάξει μέχρι και εσύ ξέρεις πως δεν είσαι και ότι καλύτερο θα της έχει συμβεί. Ρίξε και λίγο παραμύθι λοιπόν δεν είναι κακό. Προσπάθησε να καταλάβεις με τι άτομο έχεις να κάνεις και παίξτο ανάλογα. Αν είναι ρομαντική στον ελεύθερο σου χρόνο γράφεις ποιήματα και αν σου πει να της πεις ένα, πες αυτό από το επεισόδιο των απαράδεκτων με την ποιητική βραδιά. Αν είναι δυναμική τότε πες πως είχες παίξει μαζί με τον Σταλόνε στον Rocky n1 και αν στην τελική το έχει δει, πες πως έκανες λάθος και έχεις παίξει με τον Στάθη ψάλτη στον Ράκος Ν14. Αν είναι συνεσταλμένη πες της πως είσαι παρθένος και πως περιμένεις την κατάλληλη γυναίκα που παρεμπιπτόντως είναι αυτή. Φρόντισε μόνο αν το παίξεις έτσι να μην δει τις χειροπέδες και τα μαστίγια στο δωμάτιο σου γιατί μετά άντε να δικαιολογηθείς. Αν το παίξεις καλά το πιθανότερο είναι να νιώσει μια τρελή ανάγκη να βγάλει όλα της τα ρούχα μέχρι το τέλος της βραδιάς.

4. Βρες μια ευκαιρία για να σηκώσεις κάτι βαρύ.



Κλασσικό κόλπο που πιάνει πάντα. Αν είσαι και σωμματαράς φρόντισε να φοράς κάτι που να τονίζει τους δικέφαλους σου. Αν δεν είσαι και τόσο γραμμομένος φρόντισε να παίξεις και λίγο θέατρο πως αυτό που σηκώνεις είναι ασήκωτο ακόμα και αν θα το σήκωνε και το μικρό σου ανιψάκι. Ένα καλό κόλπο είναι να πέφτει το κινητό σου κάτω από τον καναπέ (ο οποίος πρέπει να είναι πανάλαφρος αλλά να μοιάζει 500 κιλά). Σήκωσε τον χαλαρά με το ένα χέρι και πιάσε το κινητό. Είναι σίγουρο πως μετά από αυτό θα νιώσει και αυτή την ανάγκη να σηκώσει κάτι δικό σου.

3. Βρες έναν τρόπο να της δείξεις πόσο προικισμένος είσαι.



Αν και το συγκεκριμένο είναι από τα πιο δύσκολα τεχνάσματα είναι και από τα πιο αποτελεσματικά. Το παν είναι με κάποιον τρόπο να την δώσεις να καταλάβει πως κρύβεις κάτι μέσα στο παντελόνι σου που αξίζει να το δει. Πέρνα δίπλα της και τυχαία πέσε ελαφρά πάνω της με τέτοιο τρόπο ώστε χέρι της να ακουμπήσει στην ευαίσθητη περιοχή. Το παν φυσικά είναι την στιγμή που θα ακουμπήσει να αισθανθεί την ανακόντα που είναι έτοιμη να ξεχυθεί και όχι τον Λαλακι τον εισαγόμενο.

Άλλο κόλπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι να ρίξεις τον καφέ πάνω σου καταλάθος και άμεσα να βγάλεις το παντελόνι σου προφασιζόμενος πως καίει και δεν θέλεις να αφήσει λεκέ. Εννοείτε πως επιβάλετε να φοράς κολλητό εσώρουχο χωρίς τη γνωστή διχρωμία του κίτρινου/καφέ. Αν το παίξεις σωστά έχεις ίδη καταφέρει να την κάνεις να φαντάζετε εσάς τους δύο γυμνούς στο ίδιο κρεβάτι μέχρι το τέλος της βραδιάς.

2. Δείξε το φουσκωμένο πορτοφόλι σου.



Αν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει υπάρχει περίπτωση να έχεις πέσει σε γκόμενα χρυσοθύρα. Αν αυτή είναι η περίπτωση τότε το πράγμα είναι απλό. Φρόντισε τυχαία να αποκαλύψεις το πόσο φουσκωμένο είναι το πορτοφόλι σου. Για παράδειγμα έτσι όπως πάς να βγάλεις το κινητό σου φρόντισε να σου πέσει από την τσέπη σου σε θέση που να την αναγκάσεις από ευγένεια να το πιάσει για σένα. Εννοείτε πως ακόμα και αν πρέπει να τραβήξεις δάνειο από την κάρτα με 48% επιτόκιο για 1 μέρα πρέπει να φροντίσεις αυτό που θα πιάσει να είναι μεγάλο και χοντρό. Αν το παίξεις σωστά τότε δεν θα είναι το μοναδικό χοντρό πράγμα που θα θέλει να πιάσει από σένα μέχρι το τέλος της βραδιάς. Φυσικά αν δεις πως δεν τραβάει το πράμα αντί να το δείξεις το πορτοφόλι κάνε πως το ξέχασες σπίτι και καν την με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας τον λογαριασμό για εκείνη....

1. Το κόλπο με το «Lion King»



Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο και το πιο αποδεδειγμένα επιτυχημένο τέχνασμα. Ξέθαψε την παλιά κασέτα με την ταινία Lion King που κρατούσες από παιδί στο πατάρι και στην μέση της ταινία γράψε μια τσόντα αν δεν το είχες κάνει από παλιά αυτό (Σε κόβω να το είχες κάνει – Ομορφάντρααααααα μου). Βεβαιώσου ότι θα της πεις πως αυτή η ταινία είναι του μικρού σου αδελφού και βάλτη στο βίντεο να παίζει. Στην μέση της ταινία όταν θα ξεκινήσει το πορνό κάνε τον ξαφνιασμένο. “Μα τον Τουτατή τι είναι αυτό?”. Δεν είχες ιδέα γιαυτό. Αν φυσικά δεις στο βλέμμα της πως με το που το είδε άρχισε κρυφά να ξερογλείφετε τότε πέτα έξω τον Λαλάκη και αν σου πει τι κάνεις εκεί πες της σίγουρα δεν τον έβγαλα να πάρει αέρα. Αν δεις πως δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο πάρτο στην πλάκα και πες πως θα σκοτώσεις τον αδελφό σου.

Αν μετά απο όλα αυτά δεν καταφέρεις να την ρίξεις μεγάλε άρχισε να ψάχνεις άλλο γκομενάκι. Αυτό δεν το πάει το γράμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου