ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κρύο παντού και θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο - "Γλυκαίνει" ο καιρός πριν το νέο... "χτύπημα" του χιονιά

Στους -8.1 °C στις 06:51 σήμερα στα Γρεβενά..





Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ-Λίγες βροχές και λίγα χιόνια περιμένουμε ξημερώματα και το πρωί στην Ευβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη..
Σιγά - σιγά όμως και μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν και θα περιοριστούν μόνο στην βόρεια Κρήτη. Οι βοριάδες θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 8 μποφορ με εξασθένηση. Η θερμορκασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -8 εως 6 βαθμούς, στα κεντρικά από -3 εως 12 βαθμούς και στα νησιά από 9 εως 13 βαθμούς.
Στα Γρεβενά σύμφωνα με τον Μετεωρολογικό σταθμό Γρεβενών του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ:
Today's Highs/Lows - Μέγιστες/Ελάχιστες
High Temperature
Low Temperature
-5.2 °C at 00:09
-8.1 °C at 06:51
High Humidity
Low Humidity
99 % at 03:26
89 % at 00:00
High Dew Point
Low Dew Point
-6.7 °C at 00:00
-9.4 °C at 06:51
High Barometer
Low Barometer
1029.5 hPa at 06:59
1027.8 hPa at 00:03
High Wind Gust8.0  km/h at 01:02

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ:




ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Περιμένουμε ηλιοφανεια σχεδόν σε όλη τη χώρα και μόνο στα δυτικά και νότια το βράδυ και τη νύχτα θα έχουμε κάποιες συννεφιές και ίσως βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφορ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 εως 9 βαθμούς στα βόρεια, από -3 εως 14 βαθμούς στα κεντρικά και από 11 εως 14 βαθμούς στα νησιά.


ΣΑΒΒΑΤΟ
Αρχίζει και χαλάει πάλι ο καιρός καθώς περιμένουμε νεφώσει με λίγες βροχές στα δυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιονια θα πέσουν στα ορεινά αυτών των περιοχών και χιονόνερο στις ημιορεινές περιοχές. Οι βορειοδυτικοι άνεμοι θα φτάσουν στα πελάγη τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -6 εως 6 βαθμούς, στα κεντρικά από 0 εώς 16 βαθμούς και στα νησιά από 11 εως 18 βαθμούς.


ΚΥΡΙΑΚΗ
Περιμένουμε βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στα ημιορεινά και χιόνια στα ορεινά κυρίως στα ανατολικά και νοτια διαμερίσματα της ηπειρωτικής χώρας. Δηλαδή στη Μαγνησία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη. Οι βοριάδες που θα δυναμώσουν θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ νοτιότερα θα έχουμε δυτικούς ανέμους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 εως 6 βαθμούς, στα κεντρικά από 2 εως 13 βαθμούς και στα νησιά από 10 εως 16 βαθμούς.


ΔΕΥΤΕΡΑ
Περιμένουμε ο καιρός να βελτιωθεί σιγά - σιγά και μόνο λίγα σύννεφα θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και νότια κυρίως διαμερίσματα της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στα βόρεια από -8 εως 5 βαθμούς, στα κεντρικά από -4 εως 8 βαθμούς και στα νησιά από 5 εως 12 βαθμούς.


ΤΡΙΤΗ
Βελτιωμένο καιρό περιμένουμε στα δυτικά και στα βόρεια αλλά από τη Λαμία και κάτω συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, των Κυκλάδων και της Κρήτης περιμένουμε και πάλι βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στα ημιορεινά, χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες στα νησιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 5 μποφορ και τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -9 εως 6 βαθμούς, στα κεντρικά από -4 εως 9 βαθμούς και στα νησια από 6 εως 12 βαθμούς.




ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου