ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση και σε ελληνικό στρατόπεδο!







Το γνωστό παιχνίδι των ψυχολογικών επιχειρήσεων, που γνωρίζει να παίζει πολύ καλά, φαίνεται ότι έχει ενεργοποιήσει τις τελευταίες ώρες η Τουρκία,..
επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να θολώσει τα νερά μετά την ομολογία του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ, σύμφωνα με τις οποία μυστικά κονδύλια επί πρωθυπουργίας πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ, στα μέσα της δεκαετίας του 1990, διοχετεύτηκαν, μεταξύ άλλων, για το κάψιμο δασών στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο αρθρογράφος της «Μιλιέτ» Τζαν Ντουντάρ ανακάλυψε χθες ακόμη και τουρκική επίθεση σε ελληνικό στρατόπεδο στη Λαμία, επικαλούμενος έκθεση της μυστικής τουρκικής υπηρεσίας ΜΙΤ! «Αν και δεν είναι γνωστό από ποιους έχουν γίνει οι επιθέσεις, όπως σε στρατόπεδο στη Λαμία και στα δάση της Ελλάδος, καθώς και οι βομβιστικές επιθέσεις στην Κρήτη και τη Ρόδο, όμως η αναφορά στα θέματα αυτά που είναι “κρατικά μυστικά”, ακόμη και στο επίπεδο δηλώσεων, θα μπορούσε να προκαλέσει την εκμετάλλευσή τους από άλλα κράτη και να δημιουργήσει θέμα αμοιβαιότητας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ντουντάρ!


Επιπλέον, ο Τούρκος αρθρογράφος με ξεκάθαρο τρόπο γράφει στο άρθρο του ότι την εποχή εκείνη «η Τουρκία ήταν εξοργισμένη για τη φιλοξενία των μελών του PKK στην Ελλάδα». «Ετσι κάποιοι είπαν “αφού εκείνοι μας πονούν, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς” και δυο ομάδες χωρίς να γνωρίζει η μια την άλλη ξεκίνησαν τη δράση τους. Tότε οι ειδικές δυνάμεις ανέλαβαν τις πυρκαγιές, ο τομέας μυστικών υπηρεσιών τις βόμβες» τονίζει ο Νουτντάρ.


Παράλληλα αναφέρει ότι οι δράστες, στην επικίνδυνη αποστολή τους, αν συλλαμβάνονταν, δεν θα αναγνωρίζονταν από το τουρκικό κράτος.«Μετά τις βόμβες και τις πυρκαγιές στα ελληνικά νησιά, στην Τουρκία ξέσπασαν μεγάλες πυρκαγιές. Επειτα από λίγο καιρό, Ελληνες επικοινώνησαν με τους Τούρκους αρμόδιους και ζήτησαν παύση πυρός» τονίζει και προσθέτει: «Το μήνυμα ελήφθη και οι πυρκαγιές σταμάτησαν. Μετά, για λίγο καιρό έπαψε και η φιλοξενία του PKK από την Αθήνα».
Ο Τούρκος αρθρογράφος καταλήγει στο συμπέρασμα «έτσι καταλαβαίνουμε για άλλη μια φορά τι απαίσιο πράγμα είναι το κρατικό μυστικό αλλά και τα μυστικά κονδύλια».
Εν τω μεταξύ, την ύπαρξη έκθεσης που δείχνει τη δράση του τουρκικού παρακράτους στα ελληνικά δάση αποδεικνύει η αναφορά που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα «Βατάν». H εφημερίδα κάνει αναφορά στην έκθεση του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κουτλού Σαβάς, επί κυβερνήσεων Μεσούτ Γιλμάζ, σχετικά με το σκάνδαλο Σουσούρλουκ, που δείχνει τη σχέση του κράτους με το παρακράτος. Στην έκθεσή του, σύμφωνα με την εφημερίδα, o εισαγγελέας αφιερώνει 12 σελίδες «σχετικά με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα».


Ολόκληρη η μυστική έκθεση βρίσκεται στους φακέλους της δίκης της οργάνωσης Εργκενεκόν. Ολα τα στοιχεία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια σύλληψης μέλους της Εργεκενεκόν Ντογού Περίντσεκ.


Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος από τη μεριά του ζητά να ερευνηθούν και αυτά τα δημοσιεύματα που μιλούν για διαφθορές σε βάρος της Ελλάδας.




Μακάριος Β. Λαζαρίδης στη ΔHMOKΡATIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου