ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Συσπειρώνονται οι κορυφαίοι απέναντι στον Γ. Παπανδρέου

Αναβρασμός ενόψει της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου







Πυρετός συναντήσεων και διεργασιών επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου με τον Γ. Παπανδρέου να..
διαμηνύει ότι ουσιαστικά δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την αρχηγία του κινήματος.


Η διαφαινόμενη αυτή πρόθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ συσπείρωσε δελφίνους και κορυφαία στελέχη τα οποία τώρα «κατεβαίνουν» στο Πολιτικό Συμβούλιο με κοινή θέση ζητώντας την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την εκλογή νέου αρχηγού απορρίπτοντας και μια διαδικασία που θα τραβήξει σε μάκρος αλλά και τα σενάρια διαρχίας που φαίνεται να πριμοδοτεί το στρατόπεδο Παπανδρέου.


Είναι χαρακτηριστικό ότι η κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ συνέχισαν της επαφές για την εξεύρεση κοινής γραμμής απέναντι στον Γ. Παπανδρέου ακόμα και μέσα στις γιορτές.


Την ίδια στιγμή το Παπανδρεικό στρατόπεδο έκανε δημόσια την εμφάνιση του όχι μόνο με την δημόσια τοποθέτηση του Νίκου Παπανδρέου αλλά χθες και με την τοποθέτηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη που ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός να κριθεί από τον λαό.


«Ο Παπανδρέου -είπε-και δικαιούται και υποχρεούται απέναντι σε έναν κόσμο που τον ψήφισε για τέσσερα χρόνια, να κριθεί από αυτόν και μόνο από αυτόν, για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης, παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες». Πολλές συζητήσεις άλλωστε έχει προκαλέσει και η τοποθέτηση Ραγκούση ο οποίος αποποιήθηκε ουσιαστικά ευθυνών θέτοντας θέμα ατομικών ευθυνών τα δυο χρόνια της κυβέρνησης Παπανδρέου δείχνοντας μάλιστα τους κορυφαίους υπουργούς της περιόδου.


Με τη δεκασέλιδη ανάρτησή στην ιστοσελίδα του ο κ. Ραγκούσης αφήνει αιχμές φωτογραφίζοντας τους κ. Δημήτρη Ρέππα και Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και τον νυν υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, αφού εστιάζει κυρίως στις ρυθμίσεις για την εφεδρεία και το ενιαίο μισθολόγιο και την απελευθέρωση των ταξί και των φορτηγών.


Χαρακτηριστικές πάντως του κλίματος και του εκνευρισμού που υπάρχει στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ήταν χθες οι δηλώσεις βουλευτών στο 24h.gr.


«Το κρίσιμο θέμα για μένα είναι να ξεκαθαρίσει ο Παπανδρέου τι θα κάνει» αναφέρει σε δηλώσεις του στο 24h.gr ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λυντζέρης και τονίζει χαρακτηριστικά «κατά την άποψη μου πρέπει να φύγει.


Έχει ήδη καθυστερήσει πάρα πολύ». Σχολιάζοντας τα προβλήματα που αναδεικνύονται καθημερινά στο εσωτερικό της κυβέρνησης ο κύριος Λυντζέρης εκφράζει την άποψη ότι «πρέπει να γίνει μία σοβαρή συζήτηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να δημιουργηθεί μία νέα κυβέρνηση που θα τραβήξει περισσότερο», επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι κομματικοί συσχετισμοί και ισορροπίες του Σαμαρά και του Παπανδρέου».


«Αν δεν γίνει αυτό, οι εκλογές είναι μονόδρομος» αναφέρει .Επίσης ο βουλευτής κ. Δ. Βαρβαρίγος και πάλι με δηλώσεις του στο 24h.gr δηλώνει ότι «το θέμα της ηγεσίας στο κόμμα δημιουργεί αρρυθμίες, οι οποίες μεταφέρονται και στην κυβέρνηση. Η συζήτηση έπρεπε να είχε ήδη λήξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου