ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο προκλητικός Μπουτάρης



Επειδή είμαι από τη Χαλκιδική, το “κωλοχώρι” κατά Μπουτάρη και εδώ κατοικώ, όπως πολλές φορές έγραψα στο antinews, δε θα μπορούσα να μην εκνευριστώ..
με τις απαράδεκτες για τον τόπο μου δηλώσεις του Δημάρχου(;) Θεσσαλονίκης (άλλο ένα νούμερο επιλογής ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠΑΡΟΥ. Οι μεγάλες “ανατροπές” του ΓΑΠ κι αυτή!)


Ο ανεκδιήγητος και προκλητικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε «κωλοχώρι» την Χαλκιδική.
«Τι θα ήταν η Χαλκιδική, χωρίς τη Θεσσαλονίκη; Ένα κωλοχώρι. Η Χαλκιδική είναι επίνειο της Θεσσαλονίκης» είπε χαρακτηριστικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι τουρίστες που φτάνουν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη κατευθύνονται στην Χαλκιδική.


Κύριε Δήμαρχε οι Χαλκιδικιώτες έχουν αγριέψει πολύ!
Γι αυτό λοιπόν ασχολήσου με τα σκουπίδια της Θεσσαλονίκης, με τον Κεμάλ και τα κρασιά σου και άφησε ήσυχη τη Χαλκιδική. Και πού ‘σαι, για να έρθεις στο εξοχικό σου , στο Διάπορο στο κωλοχώρι, πάρε ελικόπτερο.
Και καλά θα κάνεις το καλοκαίρι, να πας να κάνεις τα μπάνια κατά Χαλάστρα μεριά,γιατί εδώ το κλίμα είναι βαρύ και ανθυγιεινό κι ασήκωτο!


Δαναός

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΜΑ,ΩΣΤΟΣΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ,ΒΙΛΛΕΣ,ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ (ΦΤΩΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ)ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΑΣ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ.ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΙΔΕΟ ΠΡΩΗΝ ΒΟΣΚΟ,ΑΓΡΟΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ,ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΙΤΣ ΜΠΑΡ,ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΕΙΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή