ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Γίναμε πανελλαδικά ρεζίλι..- Γράφει το Γεράκι









Στο πολυδιαφημισμένο χιονοδρομικό κέντρο της βασιλίτσας από την πρώτη μέρα, ήρθα αντιμέτωπος με τους εκλεκτούς του βουλευτή μας, γιατί..
δεν παρέλαβαν επίσημα από την προηγούμενη διοίκηση.
Απίστευτες καταστάσεις βγαλμένες από άλλες εποχές ζει τις τελευταίες μέρες το χιονοδρομικό της βασιλιτσας! Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα καταστήματα στην περιοχή του επάνω σταθμού στο χιονοδρομικό δεν έχουν σταγόνα νερό! Ελάχιστοι είναι αυτοί που απολαμβάνουν το προνόμιο να έχουν νερό και αυτοί είναι οι παράνομοι καταστηματάρχες στα παραπήγματα τους. Εκεί που συσσωρεύεται το παρεχόμενο από το δίκτυο νερό που είναι ποιο χαμηλά από τα νόμιμα καταστήματα, αυτά που έχουν κανονική άδεια λειτουργίας.
Το προχθεσινό επεισόδιο είναι το τελευταίο και το πιο εξοργιστικό από το σίριαλ που παρακολουθούθησαν και βίωσαν εμβρόντητοι οι επισκέπτες μας τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη παροχή του νερού στα νόμιμα καταστήματα που λειτουργούν στο χιονοδρομικό. Και γιατί είναι εξοργιστικό; διότι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτε στο χιονοδρομικό έκανε τα παράπονα του στον πρόεδρο του φορέα και αυτός του απήντησε με ξερή ξύλινη γλώσσα «δεν είμαι υπεύθυνος εγώ.- και κάνε μου μήνυση εάν θέλεις».
Και το πιο εξοργιστικό, πέρα από τη χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν ένα τόσο σοβαρό θέμα οι «υπεύθυνοι ανεύθυνοι» ήταν το κορυφαίο για την υγεία των επισκεπτών και του προσωπικού που εργάζεται στο κατάστημα αυτό.
Είναι και οι απαράδεκτες δηλώσεις τους σε κανάλια και άλλα μέσα ότι όλα στο χιονοδρομικό βαίνουν καλώς. Εμείς κύριοι δεν είχαμε και δεν έχουμε τέτοιες προτεραιότητες για το χιονοδρομικό μας! Φιγούρες και φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Οι προτεραιότητες μας είναι άλλες! Και η διοίκηση σας μας οδηγεί χρόνια πίσω! Σε προβλήματα που θα τα είχαμε λύσει εδώ και καιρό!!! Αν είναι δυνατόν!!! Εν έτη 2012;;; Να λέμε το νερό νεράκι;;; Αν αδυνατείτε σαν διοικούσα αρχή να διαχειριστείτε τα του χιονοδρομικού βγείτε και παραδεχτείτε το επιτέλους! Η παραιτηθείτε για να έρθουν υγιείς και γνώστες του αντικειμένου. Για να μην γινόμαστε πανελλαδικά ρεζίλι.
Λένε ότι συκοφαντώ, την διοικηση του χιονοδρομικου και μου στέλνουν μηνύματα να σταματήσω τον αγώνα που κάνω για την ανικανότητα τους και για την πάταξη της διαφθοράς και βάζουν κοινούς φίλους να μου επιβάλλουν να σταματήσω να γράφω δηλαδή να μεροληπτήσω.- Αν δεν υπήρχε η έννοια της ελευθερίας, δεν θα ξέραμε ποτέ αν ήμασταν δούλοι, σκλάβοι. Αν δεν υπήρχε η έννοια της δίκαιης κοινωνίας και της δημοκρατίας, δεν θα ξέραμε ποτέ τι σημαίνει διαφθορά.
Ο μεγαλύτερος εχθρός της διαφθοράς είναι η διαφάνεια και αυτό το αγνοείτε κύριοι της διοίκησης του χιονοδρομικού.
Δημιουργήθηκε ένα χιονοδρομικό στηριγμένο πάνω σε σαθρές βάσεις, δώσαμε την διαχείριση του κέντρου σε ανίκανους, ανεύθυνους και μικρόψυχους κομματάρχες, που το μόνο τους μέλημα ήταν να εξασφαλίσουν το προσωπικό τους συμφέρον, δηλαδή το οικονομικό κέρδος.
Νίκος Παγιαλάκης (geraki)


Διαβάστε περισσότερο Γεράκι ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. δηλαδή ποιό είναι νόμιμο κατάστημα για να ξέρουμε?
    γιατί δεν μας λες ποιός σημερινός εκλεγμένος αιρετός στο Δήμο Γρεβενών ακύρωσε τους περιβαλλοντικούς όρους του Χιονοδρομικού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον Βαρεμενο τι τον εχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή