ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Ο λύκος της Μεσσηνίας και τα... τσακάλια του!





Τα επτά από τα οκτώ συλληφθέντα μέλη της εγκληματικής ομάδας που φέρονται να εμπλέκονται σε εκβιάσεις, εμπορία ναρκωτικών και..
ανθρωποκτονίες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας προφυλακίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου.
Οι πέντε οδηγήθηκαν στις Φυλακές Ναυπλίου. Ο ένας, αλλά... λύκος, ο «αρχηγός», κατά την Αστυνομία, μετήχθη στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού, λόγω «ιδιάζουσας περίπτωσης», όπως αποφασίστηκε.


Η ταυτότητα του «αρχηγού» αναγράφει Βασίλης Βαρελάς. Παλιός γνώριμος των αρχών αλλά και του Χόλιγουντ. Εκεί όπου τη δεκαετία του '80 ντουμπλάριζε ως ριψοκίνδυνος κασκαντέρ ρόλους του μύθου του kick boxing, Τσακ Νόρις. Από το κεφάλαιο «Κάποτε στην Αμερική» του Βασίλη Βαρελά μέχρι το διπλό στυγερό έγκλημα της 29ης Νοεμβρίου 2011 του 35χρονου Αλβανού Φιλίπ Μεζάι και του (μόλις 28 μηνών) γιου του Κέρι πέρασαν 30 χρόνια.
Το νεοϋορκέζικο american dream έγινε άγρια Δύση στις «καβάτζες» του Ταΰγετου και στα κατατόπια του εύφορου κάμπου της Καλαμάτας. Εκεί όπου διαταγές έδινε μόνον ο «Μπιλ» και τα «παιδιά» του εκτελούσαν, όπως πιστεύει η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας στην ογκώδη δικογραφία που απέστειλε στις εισαγγελικές αρχές της πόλης.
Πλην του Βασίλη Βαρελά, θεωρείται ότι ρόλο υπαρχηγού στην οργάνωση είχε ο καταζητούμενος δίδυμος αδελφός του.


Επικυρίαρχο ρόλο στη συμμορία του κάμπου διατηρούσε (πάντα κατά στοιχεία της δικογραφίας) ιδιοκτήτης γυμναστηρίων, που φέρεται να είχε εμπλοκή σε εκβιάσεις καταστηματαρχών και πρόσκειται ιδεολογικά σε εξωκοινοβουλευτικό σχηματισμό. Σφραγίδα «killer» στην εγκληματική ομάδα έχει μπει στο όνομα 29χρονου Αλβανού. Συνελήφθη σε σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, όταν τα ΕΚΑΜ ανατίναξαν την εξώπορτα και τον έπιασαν στον ύπνο.


Στον Αλβανό χρεώνεται, πλην της διπλής ανθρωποκτονίας πατέρα και γιου, απόπειρα να ξεκάνει τον Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια (πάλι κατ' εντολή του Βασίλη Βαρελά) τον πρώην σύζυγο της γυναίκας του «αρχηγού». Στον Αλβανό πιστολέρο χρεώνεται και η μαφιόζικη δολοφονία του 29χρονου Σωτήρη Ι. Ψυχόπαιδα, που εργαζόταν ως πορτιέρης σε κέντρο διασκέδασης της Καλαμάτας.


Ο Ψυχόπαιδας δολοφονήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 2008 στη Μικρομάνη. Εφερε τρεις σφαίρες και μία χαριστική βολή στο κεφάλι. Στη συμμορία εμπλοκή έχει κι άλλος Αλβανός. Ενας 21χρονος, που, όπως θεωρεί η Αστυνομία, επιδιώκοντας να ανέβει στην εκτίμηση του «αρχηγού», μπορεί να ήταν αυτός που έσφαξε το παιδάκι του 35χρονου Μεζάι. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο «λύκος» της Μεσσηνίας, με τη βοήθεια του δίδυμου αδελφού του, διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.


Στέφανος Χίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου