ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Απαιτούν νέα μέτρα 4,4 δισ. ευρώ για να μας σώσουν πάλι











Νέα μέτρα, ύψους έως 4,4 δισ. ευρώ, καλείται να συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα έως το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου..
Οικονομικών, ώστε να καλυφθούν οι αποκλίσεις των προϋπολογισμών του 2011 και του 2012.
Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, τα μέτρα αυτά θα πρέπει να παρουσιαστούν στο Eurogroup της επόμενης Δευτέρας (6 Φεβρουαρίου) ως προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του PSI και την καταβολή των 30 δισ. ευρώ από την ΕΕ.
«Ενιαία στάση» από όλα τα κόμματα και τους βουλευτές, «γιατί στο χέρι του καθενός είναι πλέον η σωτηρία της χώρας», ζήτησε στο μεταξύ, ο Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ενημερώνοντας τα μέλη της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής για το τι διημείφθη στο άτυπο Συμβούλιο κορυφής στις Βρυξέλλες. Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015», όπου ο κ. Βενιζέλος απευθυνόμενος προς τους βουλευτές δεν άφησε κανένα περιθώριο για περαιτέρω καθυστερήσεις θέτοντας ως όριο ψήφισης των μέτρων πριν τη διαπραγμάτευση, έως το τέλος της εβδομάδας.
Έως το τέλος της εβδομάδας πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ενώ τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η νέα σύνοδος του Eurogroup, είπε εξηγώντας ότι οι δυο διαδικασίες, της υπογραφής της νέας δανειακής σύμβασης και του PSI, αλληλεξαρτώνται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τώρα είναι η στιγμή της δύσκολης διαπραγμάτευσης, όχι αργότερα».
Χαρακτηριστικά, ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλή, τόνισε ότι «οι ημέρες είναι μετρημένες και τα περιθώρια ελάχιστα» ενώ για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το PSI είπε πως «σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε ένα βήμα πριν την συμφωνία με τον ιδιωτικό τομέα. Όμως δεν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία αν δεν χρηματοδοτηθεί. Μας καλεί το συμβούλιο να ολοκληρώσουμε τις δεσμεύσεις της δανειακής σύμβασης έως τέλος της εβδομάδας».




Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου