ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Άρχισαν και τα παιχνίδια με τις εκλογές











Νέα παγίδα στον ελληνικό λαό, προσπαθούν να στήσουν τα «μαγειρεία» του Μεγάρου Μαξίμου, μετά και την -όπως όλα δείχνουν- ολοκλήρωση..
της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση. Η παγίδα σχετίζεται φυσικά με τις εκλογές που θα πρέπει κανονικά να γίνουν σε δύο μήνες, δηλαδή πριν από το Πάσχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι ήδη σχεδιάζουν την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου επικαλούμενοι το χρόνο που χρειάζεται για να πάνε στη Βουλή και να ψηφιστούν οι εφαρμοστικοί νόμοι για τα μέτρα που προβλέπει το Μνημόνιο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Κυριακή στη Βουλή δε θα ψηφιστεί κανένα Μνημόνιο με μέτρα αλλά μόνο το κομμάτι που αφορά το PSI ώστε από Δευτέρα να ξεκινήσει η διαδικασία του κουρέματος. Εκεί μέσα θα υπάρχουν και οι ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση των Cacs, δηλαδή της υποχρεωτικής συμμετοχής όταν το ποσοστό φτάσει το 75%.
Όλα τα υπόλοιπα θα «σπάσουν» σε εφαρμοστικούς νόμους για τα εργασιακά, τα φορολογικά κ.λπ. Ετσι, ο κ. Παπαδήμος, επικαλούμενος τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα θα ζητήσει παράταση του χρόνου, για άγνωστο διάστημα. Φυσικά έχει και τη σύμφωνη γνώμη της τρόικας η οποία θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε, που θα βρει προθυμότερους να κυβερνούν μια διαλυμένη χώρα.
Ακόμη και σε ενδεχόμενη αποχώρηση του κ. Καρατζαφέρη, θα επιδιώξουν να «μαντρώσουν» του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, είναι ένα σενάριο που βρίσκεται στον αέρα καθώς η ΝΔ είναι ξεκάθαρη και έχει θέσει ανώτατο όριο για τις εκλογές την 8η Απριλίου
Και αυτό είναι το σωστό διότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι ερμαφρόδιτη, έχει τελειώσει το έργο της ενώ ήδη η κοινή γνώμη καταλαβαίνει ότι δεν είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Μια ματιά στις δημοσκοπήσεις θα καταλάβει κανείς την προοδευτική απαξίωση τόσο της κυβέρνησης όσο και του πρωθυπουργού, παρά το επικοινωνιακό μασάζ των μέσων ενημέρωσης που τον στηρίζουν.
Όμως η χώρα είναι σε αδιέξοδο και τερτίπια δε χωράνε. 
Ούτε παιχνίδια με το χρόνο και το πότε πρέπει να ψηφιστεί το Μνημόνιο. Εκλογές το ταχύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου