ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η Ευρωζώνη μελετά αναβολή του πακέτου διάσωσης!!!

Μοιραστείτε το στο facebook





Τρόπους καθυστέρησης μέρους ή και του συνόλου του δεύτερου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, αποφεύγοντας ωστόσο μια..
άτακτη χρεοκοπία της χώρας, εξετάζουν αξιωματούχοι της ευρωζώνης, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters.
Η σχετική αναβολή θα μπορούσε να καλύψει την περίοδο μέχρι τις εκλογές στην Ελλάδα, που αναμένονται τον Απρίλιο, όπως είπαν στο πρακτορείο πηγές από την ΕΕ.
«Υπάρχουν προτάσεις να καθυστερήσει το ελληνικό πακέτο ή να σπάσει, προκειμένου να αποφευχθεί μια άμεση χρεοκοπία, αλλά χωρίς να υπάρχει δέσμευση για όλο το πακέτο» ανέφερε αξιωματούχος με γνώση των προπαρασκευαστικών συνομιλιών για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Eurogroup.

Γράφαμε στις 12 Ιανουαρίου: Η χίμαιρα της ανταλλαγής

Για να μη μασάτε, να έχετε κατά νου τα εξής απλά και κατανοητά:
  1. Ακόμα και αν βρεθεί τρόπος να επιτευχθεί κάποια αρχική συμφωνία για το PSI, αυτή θα παραμείνει ανενεργή, περιμένοντας τα νέα από την Ευρώπη σχετικά με την επίλυση της κρίσης χρέους και σχετικά με την επικείμενη χρηματοδότηση της Ελλάδας.
  2. Ο πιθανότατος κίνδυνος της μη εθελοντικής συμμετοχής μεγάλων θεσμικών, μπορεί να ενεργοποιήσει τις ρήτρες συλλογικής ευθύνης, που με τη σειρά τους θα ενεργοποιήσουν τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) και όποιον πάρει ο χάρος.
  3. Ο αντίκτυπος των παραπάνω στην ευρωπαϊκή τραπεζική κρίση μπορεί να αποδειχτεί τυφώνας που θα κάνει τη Lehman Brothers να μοιάζει με Aspis Βank.
  4. Η νέα δανειακή, που αποτελεί προϋπόθεση για το κούρεμα, θα περάσει δια πυρός και σιδήρου, με κρισιμότερο από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, το ότι απλά δεν υπάρχουν τα διαθέσιμα κεφάλαια, τα οποία θα πρέπει να αναζητηθούν στις αγορές, οι οποίες όμως είναι ήδη αρκετά θυμωμένες από ένα ‘’εθελοντικό’’ κούρεμα μέσα στην πάλαι ποτέ αξιόχρεη ευρωζώνη.
  5. Εκτίμησή μας είναι ότι τελικά δεν υπάρχει περίπτωση να συγκλίνουν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί ούτε σε μυθιστόρημα του Κοέλιο, και πιθανότατα η ελληνική υπόθεση θα παραπεμφθεί στις καλένδες.  Για να ξεπεραστεί το ζόρι του Μαρτίου, θα δοθεί ένα ποσό 15 δις έναντι μιας συμφωνίας που θα επανακαθοριστεί περί τον Ιούνιο, όταν θα έχουν ξεκαθαριστεί οι απώλειες από το μέτωπο Ιταλίας – Ισπανίας και εφόσον η Γαλλία διατηρεί ακόμα την ύψιστη αξιολόγηση.  Όσο αυτό αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο, κάθε μέρα που περνάει, τόσο θα πλησιάζουν και οι εκλογές.
 ΥΓ.
Δηλαδή ούτε η επιστολή Σαμαρά τους ικανοποίησε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου