ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δέκα αναπάντητα ερωτήματα για τη σωτηρία της Ελλάδας





Μπορεί η Ελληνική Βουλή να υπερψήφισε το Μνημόνιο 2, η τρύπα των 325 εκατομμυρίων ευρώ να έκλεισε και οι Παπανδρέου και Σαμαράς να έστειλαν..
έγγραφες δεσμεύσεις στις Βρυξέλλες, ωστόσο η συζήτηση για το αν το ενδεχόμενο μιας άτακτης χρεοκοπίας έχει αποφευχθεί οριστικά, συνεχίζεται.
Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό thin tank «Open Europe» , υπάρχουν δέκα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το αν η Ελλάδα θα είναι θωρακισμένη ενόψει της 20ης Μαρτίου, οπότε και λήγουν ομόλογα που πρέπει να πληρωθούν.
Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, υπάρχουν μια σειρά ανοικτά ζητήματα που θα μπορούσαν να συνοψιστούν στο εξής ερώτημα: Θα θελήσει η Γερμανία και άλλα ισχυρά κράτη να προσφέρουν πολιτική κάλυψη στην Ελλάδα, ώστε να προχωρήσει ομαλά η νέα δανειακή σύμβαση;


Το Open Europe, υποστηρίζει ότι πολλά προβλήματα σχετικά με το σχέδιο σωτηρίας έχουν υποτιμηθεί.
Τα σημαντικότερα από αυτά είναι τα τεράστια ποσά που θα χρειαστούν για να επιτευχθεί η συμφωνία για το PSI, το γεγονός ότι τα κοινοβούλια της Γερμανίας και της Φινλανδίας θα πρέπει να εγκρίνουν την όποια συμφωνία, η αμφισβήτηση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους παρά την βοήθεια, αλλά και οι κοινωνικές αντιδράσεις στην Ελλάδα, της οποίας οι πολίτες έχουν φτάσει στα όριά τους.
Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος η Ελλάδα να καταφέρει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει υπό την πίεση της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Οι περικοπές και οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται είναι οι πιο σκληρές που έχουν επιβληθεί ποτέ σε κράτος τις τελευταίες δεκαετίες και μένει μόνο να δούμε πότε η ευρωζώνη θα συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να προωθεί μη ρεαλιστικές λύσεις, ως εγγύηση για τα χρήματα που δίνει στην Ελλάδα.
Δέκα ερωτήσεις ζητούν απάντηση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου