ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στις Αμυγδαλιές Γρεβενών

Μοιραστείτε το στο facebook






Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Αποκριάτικες οι τρεις από τις τέσσερις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών για τις..
Απόκριες 2012, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.



Πιο συγκεκριμένα:
1. Στο παιδικό πάρτι που διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, η αίθουσα του Συλλόγου αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τα πολλά παιδιά που συγκεντρώθηκαν, ενώ το κέφι ήταν πραγματικά ατελείωτο.


2. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έγινε η αναβίωση του εθίμου του «φανού», παρά την έντονη κακοκαιρία. Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Μιχάλης Ντάλλας.


3. Την Καθαρά Δευτέρα τα κούλουμα τα γιορτάσαμε, λόγω του πολύ άσχημου καιρού, στο προαύλιο του Σχολείου. Μοιράστηκε η πεντανόστιμη φασολάδα και νηστίσιμα εδέσματα, μαζί με κρασί και τσίπουρο. Τέλος το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τη Ροδιάνθη Μπουρέλλα για τη φασολάδα, τους χορηγούς των εκδηλώσεων Ιωάννη Γιάτσιο (οικοδομικά υλικά), το σούπερ μάρκετ Μασούτη, καθώς και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σ’ όλους.






Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου