ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Επίκαιρο και καθοριστικό!!!! (Γράφει το Γεράκι)

Μοιραστείτε το στο facebook










Ο "ψευτοπολιτικός", ο "καταχραστής", ο "ένοχος", ο "ονειροπαρμένος" κατ' επάγγελμα. Είναι εκείνος που αραδιάζει ακαταλαβίστικες αρλούμπες με σκοπό..
να μπερδέψει τους Γρεβενιώτες (πτωχός τω πνεύματι) και να κάνει τους αναγνώστες, να πιστέψουν ότι είναι ικανότατος, μοναδικός, ο ευεργέτης του δήμου. Ο "φανφάρας" με την πλύση εγκεφάλου που προσπάθησε να κάνει στους Γρεβενιώτες, με τις συνεντεύξεις του (χρησιμοποιώντας πάντα ασάφειες ), τελικά και πάνω από όλα πείθει τον εαυτό του, με αποτέλεσμα έναν ακατάσχετο ναρκισσισμό, που αγγίζει την ψυχοπάθεια.


Δεν γεννήθηκε, λαλίστατος, ούτε "φανφάρας" αλλά έγινε. Πιστεύοντας ότι με τις ασάφειες, και τις ακαταλαβίστικες αρλούμπες θα είχε κάποιο σουξέ σε εύπιστους αναγνώστες, όπου κάπου έχασε την μπάλα, και ξέφυγε.!!! Αυτός ο λαλίστατος "φανφάρας" και οι «πονηρούληδες» συνεργάτες του είναι η βασική αιτία πίσω από κάθε πονηρή ενέργεια και πράξη στα Γρεβενά. Ξέρουμε επίσης, ότι, έχει τεράστια μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, για τα σκάνδαλα υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από δημοτικές επιχειρήσεις , σκάνδαλα για τα οποία έβαλε λυτούς και δεμένους, για να τα φορτώσει σε συνεργάτες του προκειμένου να τη σκαπουλάρει. Να υποθέσω ότι κάποιοι όμοιοι του προσπάθησαν να τον «ξελασπώσουν»;;; Αν είμαστε στη θέση να πούμε ότι ξελασπώνεται ποτέ ένας πολιτικός βόθρος….
Ξέρουμε επίσης ότι έχει στα χέρια του, απόφαση του μονομελούς δικαστηρίου και δεν την κοινοποιεί. Γιατί άραγε;;;;;
Μήπως φοβάται ότι θα αποκαλύψουμε και άλλο σκάνδαλο ;;;;
Η θέλει να φιμώσει επ αόριστο τον αρθρογράφο;;;;;
Αυτό θα το δούμε στην συνέχεια, στοιχεία υπάρχουν πολλά.!!!


Οι φυλακές δεν είναι για τους ναρκομανείς. Είναι για τους απατεώνες, τους καταχραστές δημοσίου χρήματος , τους πλαστογράφους, τους κλέφτες, τους εκβιαστές. Μόνο έτσι θα νιώσουμε επιτέλους σε αυτό τον τόπο ότι η απάτη δεν είναι μαγκιά. Ότι όσοι δεν παρανομούν δεν έχουν δίκιο να αισθάνονται πως είναι γεννημένοι με ένα αδιευκρίνιστο φυσικό ελάττωμα. Ότι το κακό τιμωρείται και οι ένοχοι μπαίνουν στη φυλακή. Ότι, πράγματι, όλα εδώ πληρώνονται.
Έφθασε λοιπόν η ώρα, μέσω του πορίσματος του ΣΔΟΕ, να πάνε φυλακή οι ένοχοι όλοι εκείνοι που έγδυσαν την ΔΕΥΑΓ, μια κερδοφόρα δημοτική επιχείρηση.


Οι συνομιλητές μου χλεύαζαν τη ζοφερή μου πρόβλεψη την οποία συνέχιζα να επαναλαμβάνω σε τακτά χρονικά διαστήματα, στηριγμένος σε γνώση κάποιων συγκεκριμένων στοιχείων, αλλά και στην κοινή λογική. Τώρα σειρά έχει η δικαιοσύνη να τους βάλει φυλακή και στο χρονοντούλαπο της μαύρης ιστορίας του δήμου Γρεβενών.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η δικαιοσύνη είναι αντικειμενική, αδέκαστη, ανεπηρέαστη, αμερόληπτη, είναι ίδια για όλους τους Έλληνες Πολίτες και δεν χαρίζεται σε κανένα, εικονίζεται "τυφλή" με καλυμμένους τους οφθαλμούς...
Αυτό σημαίνει ότι οι δικαστές οφείλουν να δικάζουν με μοναδικό γνώμονα τους νόμους, τα στοιχεία που έχουν, το δίκαιο και τίποτα άλλο.


Νίκος Παγιαλάκης (geraki) 

1 σχόλιο:

  1. που ειναι οι αναρτησεις πριν της εκλογες (που ανεδειξαν τον πανηλιθιο προεδρο σας γνωστο και ως G.A.P.) στο κλασικο πλεον geraki-blogspot.com; οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή