ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Στον Δήμαρχο Γρεβενών και στον Αντιπεριφερειάρχη, η Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών Φελλίου..







Το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο Πρόεδρος και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης..
Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών Φελλίου κ.κ. Τραπέζας Δημήτριος και Ντάλλας Παντελής, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, τα μέλη του Δ.Σ. παρουσίασαν αναλυτικά στον κ. Δήμαρχο τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, τόσο εργασιακά όσο και μισθολογικά. Προβλήματα που όπως τόνισαν μας οδήγησαν να πάρουμε την απόφαση, στην Γενική Συνέλευση της 11ης Ιανουαρίου 2012, να προβούμε σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις. Ζητάμε το αυτονόητο, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
Ο Δήμαρχος αφού άκουσε με προσοχή τα όσα του εξέθεσαν τόνισε ότι από την πλευρά του Δήμου θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες προς τους αρμόδιους ώστε να αντιμετωπισθούν ευνοϊκά τα δίκαια αιτήματά τους.


Στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ.Γιώργο Δασταμάνης


Τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη επισκέφτηκαν την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Φελλίου Γρεβενών.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, το Δ.Σ. εξέθεσε στον κ. Δασταμάνη τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν υπηρεσιακά, μισθολογικά αλλά και για τις άσχημες συνθήκες εργασίας που επικρατούν.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα επιχειρήματα που του εξέθεσαν και τάχθηκε υπέρ των δίκαιων αιτημάτων τους.

1 σχόλιο: