ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Επιβεβαίωσε επαφές με το Χόλιγουντ η Νικολούλη









Η Αγγελική Νικολούλη επιβεβαίωσε ότι είχε επαφές με εταιρίες του Χόλιγουντ που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για κινηματογραφική..
μεταφορά κάποιων υποθέσεων της εκπομπής της δημοσιογράφου.
Η ίδια δήλωσε στο Star Channel: «Ναι, ισχύει αυτό. Βρέθηκα σε επαφή με κάποιες εταιρίες και από εκεί και πέρα μένει να εργαστώ πάνω σε αυτό. Μην ξεχνάμε ότι η ζωή δίνει τα καλύτερα σενάρια και στο Χόλιγουντ από ότι είδα ψοφάνε για τέτοια σενάρια, τέτοιες ιστορίες ανθρώπινες, αληθινές. Θα εργαστώ πάνω σε αυτό γιατί με ενδιαφέρει, αλλά δεν θέλω στην παρούσα φάση να πω κάποιες άλλες λεπτομέρειες». Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες, ενώ συμπλήρωσε όσον αφορά την πιθανή συνεργασία της με τον Τομ Κρούζ, στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν από την Κω: «Το ενδιαφέρον του ηθοποιού είναι γνωστό για τον αγνοούμενο Μπεν Νίνταμ. Μάλιστα, ο Τομ Κρουζ έχει ηγηθεί και μιας προσπάθειας για την ανεύρεση του παιδιού».
Τέλος, η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται μια τέτοιου είδους πρόταση συνεργασίας: «Και στο παρελθόν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μία εταιρία παραγωγής για μία υπόθεση πολύκροτη που έχει φέρει στο φως το Τούνελ, αλλά δεν είδα να καρποφορεί αυτή η προσπάθεια. Δεν είναι και εύκολα αυτά, είναι πολύ ακριβές παραγωγές, αλλά ότι υπάρχει ενδιαφέρον του ηθοποιού για το αγνοούμενο παιδί, είναι γεγονός».

1 σχόλιο: