ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μόνο ένας βουλευτής έβγαλε έξω λεφτά;







Δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ζήτησαν από τον πρόεδρο της Βουλής να αποκαλύψει τον συνάδελφό τους που έβγαλε ένα εκατ. Ευρώ στο εξωτερικό...
Αυτή είναι η σημερινή είδηση από το Κοινοβούλιο και εγείρει πολύ σοβαρά ερωτήματα για τον γελοίο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ένα τέτοιο θέμα.
Ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε έγινε επίσης γνωστό το προεδρείο της Βουλής σε συνεργασία με τον υπουργό Δικαιοσύνης θα προβούν σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να γνωστοποιηθεί το όνομα του βουλευτή ο οποίος -σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Παναγιώτη Νικολούδη- εξήγαγε σε τράπεζα του εξωτερικού ένα εκατομμύριο ευρώ τον Μάιο του 2011, εν μέσω Μεσοπροθέσμου.
Κατ’ αρχάς να φανταστούμε ότι οι πράσινοι βουλευτές εθίγησαν τόσο πολύ γιατί διασύρονται όλοι στο όνομα του ενός. Αλλά επίσης μπορούμε να φανταστούμε ότι η παρέμβασή τους έγινε γιατί μπορεί να είναι γαλάζιος ο βουλευτής που έβγαλε τα χρήματα στο εξωτερικό, οπότε θα καρπωθούν κι αυτοί πολιτικά οφέλη από την όλη ιστορία.
Το θέμα, όμως, είναι ότι μόνο ένας βουλευτής έχει βγάλει λεφτά στο εξωτερικό ή μήπως είναι και περισσότεροι;
Επίσης, θα πρέπει να πούμε ότι δεν είναι παράνομο να προσπαθεί κάποιος να διασφαλίσει τις αποταμιεύσεις του, κλείνοντάς τες σε κάποια ξένη τράπεζα. Είναι απόλυτα νόμιμο εφόσον τα έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του κι εφόσον δικαιολογούνται από την περιουσία της δική του και των οικείων του.


Μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι ηθικό να βγάζουν οι εθνοπατέρες τα λεφτά τους στο εξωτερικό την ώρα που ο ίδιος ο Βενιζέλος ζητά να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι καταθέσεις για να βοηθηθεί η χώρα. Ωραίο, αυτό είναι μεμπτό και πρέπει ο κάθε βουλευτής να διαπομπεύεται. Κι ας κρίνει ο λαός αν πρέπει να συνεχίσει να είναι στο Κοινοβούλιο.
Και το τονίζουμε: αφού πρώτα ελεγχθεί ενδελεχώς από που βρήκε τα λεφτά. Διότι το περίφημο πόθεν έσχες των πολιτικών είναι αίσχος εδώ και χρόνια. Ελάχιστοι είναι οι βουλευτές που μπαίνουν στην πολιτική φτωχοί και βγαίνουν φτωχότεροι. Αν ο Πλαστήρας άκουγε σήμερα για 1 εκατ. Ευρώ και άλλα τέτοια σίγουρα θα σήκωνε το σπαθί του. Αυτός που για να τον θάψουν του έβαλαν ένα σμόκιν το οποίο ήταν δωρεά φίλου του.
Εν πάση περιπτώσει, οι καλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ενοχλήθηκαν από τον συνάδερφό του θα πρέπει να κοιτάξουν και λίγο την καμπούρα τους (όπως και όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές), διότι τέτοιες υποθέσεις λειτουργούν αποπροσανατολιστικά.
Ας λύσουν πρώτα τα προβλήματα με τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και με το τι λεφτά έμπαιναν εκεί από τη Siemens. Ας λύσουν πρώτα το πρόβλημα με τον σύντροφο Ακη που είναι κατηγορούμενος για απόκρυψη περιουσιακών στοιχειών και του έχει δεσμευτεί το σπίτι στην Ακρόπολη, κι έπειτα ας θιγούν και για τα άλλα.
Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι βουλευτές κάνουν ότι δήθεν δεν ξέρουν πώς λειτουργεί το πολιτικό σύστημα.




antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου