ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο σύζυγος της Ντόρας έβγαλε το εκατομμύριο


Μοιραστείτε το στο facebook




Τι και αν έγινε νόμιμα ή παράνομα, σημασία έχει ότι η σκόνη από τον θόρυβο που προκάλεσε η φυγάδευση ενός εκατομμυρίου από βουλευτή,..
σκεπάζει πλέον τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Όλα ξεκίνησαν όταν από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής μεταφέρθηκε στους δημοσιογράφους ότι έγινε λάθος! Και ότι δεν είναι βουλευτής που έβγαλε εκτός Ελλάδος το 1.000.000 ευρώ, αλλά ο/η σύζυγός του!


Λίγο αργότερα η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε σχετικά από τον αρμόδιο επικεφαλής της Επιτροπής για τα «πόθεν έσχες», κ. Βαγγέλη Αργύρη. Το ποσό αυτό, όπως ισχυρίστηκε, αφορά σε επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της, κ. Ισίδωρου Κούβελου.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι, γιατί δεν το παραδεχόταν τόσο καιρό που βοούσε όλη η Ελλάδα και η ίδια δεν δίσταζε απροκάλυπτα τόσο από την Βουλή όσο και από διάφορα ΜΜΕ να κατηγορεί του πολιτικούς που εν μέσω κρίσης έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό ενώ μάλιστα του καλούσε να «φέρουν πίσω τις καταθέσεις»!
Άραγε, ποιος να την πιστέψει, ακόμα κι αν έχει δίκιο;
Αλλά, τόσα έχουν γραφεί για την αγία Οικογένεια, από νόμιμο θα την πατήσει…


Αντικοινοβουλευτικός
Δήλωση Ντόρας: «Πριν μισή ώρα δέχτηκα τηλέφωνο από τον Αργύρη ο οποίος με ρώτησε για έμβασμα του συζύγου μου στις 3 Μαρτίου στο Λονδίνο. Το έμβασμα αυτό που προερχόταν από μετοχές που είχε στην Αμερική, ρευστοποιήθηκα και έφυγαν για αγορά πλοίου στον Λονδίνο. Όλη αυτή η απίστευτη φαρσοκωμωδία και εγώ πίστεψα και ζητούσε να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα, μεταβλήθηκε σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα του άντρας μου που είναι καταγεγραμμένη στο πόθεν έσχες., Αδιανόητη προσπάθεια, σπιλώνεται ένα ολόκληρος κόσμος γιατί κάποιοι έχουν σκοπό να κρύψουν αυτούς που έστειλαν χρήματα στην Ελβετία»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου