ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκίνησαν κατασχέσεις στην IMAKO του Πέτρου Κωστόπουλου...

Θα ακολουθήσει πλειστηριασμός

Μοιραστείτε το στο facebook




Δικαστικός επιμελητής με κατασχετήριο από εταιρεία στον χώρο του προωθητικού διαφημιστικού δώρου, συνοδεία αστυνομικών,..
«επισκέφθηκαν» σήμερα τα γραφεία (στη Μαρίνου Αντύπα, στο Νέο Ηράκλειο) της εκδοτικής εταιρείας IMAKO του Πέτρου Κωστόπουλου και ενημέρωσαν το προσωπικό ότι πρέπει να απομακρύνουν άμεσα τα προσωπικά τους αντικείμενα. Οι υπάλληλοι της εταιρείας ενημερώθηκαν ότι θα γίνει κατάσχεση σε οχήματα, κομπιούτερ, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας, τα οποία δεν τους ανήκουν. 


Σύμφωνα με μαρτυρία πρώην εργαζόμενου ο οποίος βρέθηκε τυχαία στα γραφεία της εταιρείας οι άνθρωποι που συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή «άρχισαν να σηκώνουν ό,τι δεν ήταν καρφωμένο στο πάτωμα»! Προς το παρόν γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να βρεθεί ο μίτος της Αριάδνης στον λαβύρινθο των αγοροπωλησιών που έγιναν το τελευταίο διάστημα και αφορούν στο ποιες εταιρείες ανήκουν σε ποιον δεδομένου ότι θα ακολουθήσει πλειστηριασμός προκειμένου οι πιστωτές να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλει η επιχείρηση. 


 Πάντως τα αντικείμενα με τη μεγαλύτερη αξία στα γραφεία της IMAKO είχαν ήδη μεταφερθεί σε άλλα γραφεία. Ο εκδότης δεν βρισκόταν εκεί, προφανώς προνοώντας για τη δραματική εξέλιξη των γεγονότων είχε μεταφέρει αλλού τα προσωπικά του είδη. 


 Οσο για την αγορά, από την εταιρεία Δάφνη Επικοινωνίες (του Ομίλου ΑΝΤ1) του περιοδικού «Ok» (ακούστηκε και για το «Down Town») και του ραδιοσταθμού NITRO, είναι πιθανόν οι δύο αυτοί τίτλοι να κατασχεθούν από τις τράπεζες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου