ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ατιμώρητοι οι 13 εκατομμυριούχοι δημόσιοι υπάλληλοι







Στη «μαύρη λίστα» των επίορκων υπαλλήλων, όπως αποκαλύπτεται από έγγραφο του ΣΕΕΔΔ, το οποίο κατέθεσε στη Βουλή το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο πλαίσιο του..
κοινοβουλευτικού ελέγχου, περιλαμβάνονται υπάλληλοι υπουργείων, προϊστάμενοι πολεοδομιών, ακόμα και εργαζόμενοι σε δημοτικές επιχειρήσεις και στον ΟΑΕΔ.
Οι 13 δημόσιοι υπάλληλοι με τις «παχυλές» καταθέσεις παραμένουν ατιμώρητοι, σύμφωνα με το έγγραφο του ΣΕΕΔ, αφού εκκρεμούν οι ποινικές διώξεις, ενώ τα πειθαρχικά όργανα του Δημοσίου στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν επιβάλει μικρές ποινές.
«Πρωταθλητής» στη λίστα των επίορκων υπαλλήλων εμφανίζεται συνάδελφός τους σε υπουργείο της Αθήνας που βρέθηκε με τραπεζικό λογαριασμό ύψους 8,9 εκατ. ευρώ, που δεν δικαιολογούνται, όπως αναφέρει η έκθεση του ΣΕΕΔΔ. Ο υπάλληλος έχει συνταξιοδοτηθεί, ενώ παράλληλα του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον προσωπικό του λογαριασμό κατετίθεντο οι επιχορηγήσεις συνδικαλιστικών σωματείων και δεν έχει αποσαφηνιστεί το ποσό που έχει καταχραστεί.
Δεύτερη στη λίστα των «βαθύπλουτων» δημοσίων υπαλλήλων έρχεται υπάλληλος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου το ΣΕΕΔΔ ανακάλυψε ότι μαζί με τον σύζυγό της είχαν διαθέσει το σύνολο των μετοχών Ανώνυμης Εταιρείας, ενώ διατηρούν οικογενειακούς τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 7.965.236,64 ευρώ. Το πόρισμα παραπέμφθηκε και στην αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να διερευνηθούν φορολογικές παραβάσεις, αλλά λόγω «έλλειψης προσωπικού» η τοπική εφορία αρνήθηκε να ολοκληρώσει την έρευνα σε χρονικό διάστημα 2 μηνών και ζήτησε παράταση.
Την τρίτη θέση καταλαμβάνει υπάλληλος σε πολεοδομία νησιού που έπειτα από καταγγελίες πολιτών, το ΣΕΕΔΔ ανακάλυψε ότι διαθέτει καταθέσεις 1.563.355 ευρώ. Η τοπική ΔΟΥ βεβαίωσε φόρους ύψους 330.561,47 ευρώ.
Στην πρώτη τετράδα των «εκατομμυριούχων» δημοσίων υπαλλήλων βρίσκεται πρώην δασάρχης σε νησί του Σαρωνικού που βρέθηκε με καταθέσεις 4,1 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων κρίθηκαν ως «αδικαιολόγητες καταθέσεις» το ποσό των 1.014.701,4 ευρώ.
Δείτε τη λίστα των επίορκων υπαλλήλων ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου