ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ήρθαν οι τουρίστες Γρεβενιώτες από τα αστικά κέντρα !!!!! - (Γράφει το Γεράκι)









Θα μας ρωτήσετε γιατί είμαστε αμερόληπτοι ; Έχετε νιώσει ποτέ ότι όλα γύρω σας είναι παράλογα; Ότι καταστρεφόμαστε μέρα με τη μέρα..
και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα; Έχετε νιώσει ποτέ αηδία για τα ψέματα που μας λένε μέσω των συνεντεύξεων τους και μας μιλούν για αξίες που δεν τις γνωρίζουμε, για βιογραφικά που μας δημιουργούν εντυπώσεις και για ένα ενδιαφέρον για τα Γρεβενά που μέχρι τώρα απουσίαζαν από τον άμοιρο αυτόν νόμο, για να αγωνιστούν ενάντια στην κατάντια που μας έφεραν οι όμοιοι του τουρίστες Γρεβενιώτες από τα αστικά κέντρα;
Ο εγωκεντρισμός με την παράνοια και την επιπολαιότητά τους, ο υλιστικός τρόπος ζωής με τις εξωτερικές και σχετικές αξίες αναπαράγει τις αιτίες τους. Τροφοδοτεί την ίδια εγωκεντρική λογική και συμπεριφορά στους άλλους, οδηγεί στον αποπροσανατολισμό και πιο έμμεσα στην κοινωνική αδικία, στη δυστυχία και στην εξάρτηση.
Χρειάζεται η στράτευση όλων των Γρεβενιωτών και η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων. Οι ικανοί οι άφθαρτοι και οι άξιοι Γρεβενιώτες που ζουν, βιώνουν στα Γρεβενά οφείλουν να μπούνε μπροστά σ’ αυτόν τον αγώνα, με σκοπό να υπηρετήσουν το συμφέρον του νομού, και όχι οι τουρίστες Γρεβενιωτες από τα αστικά κέντρα….
...να κοιτάξουμε να ενωθούμε σαν Γρεβενιώτες ! Αυτό που έχουμε, που ευχόμαστε απλά να ψοφήσει η γίδα του γείτονα είδαμε πού μας έφτασε! Η ένωση φέρνει αποτελέσματα! Το είδαμε ιστορικά πως ενωμένοι οι κάτοικοι μιας περιοχής, ενός νομού επέτυχαν την ανάπτυξη της περιοχής τους , του νομού τους. Αν δούμε πως όλοι είμαστε ένα, όλοι θέλουμε να ζήσουμε θα βρούμε και το τρόπο να το πετύχουμε! Εδώ όμως γίνεται το απίστευτο, κάθε φορά να στοχοποιείται μία ομάδα ανθρώπων, να βάλλεται από παντού και απλά να πέφτει! Μετά είναι η σειρά άλλης ομάδας ανθρώπων, μετά άλλης κλπ μέχρι όλοι να είναι στο πάτο του βαρελιού και μετά να βλέπουμε πως το βαρέλι έχει πολλούς πάτους!
Κάποια πράγματα τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.
Πιστεύουμε ότι μας αφορούν όλους και ότι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Κάποια πρόσωπα...έχουν την ανάγκη να αυτοεπιβεβαιώνονται, ένεκα του ότι πιστεύουν πως τα προσόντα τους είναι τόσα πολλά, που θα έπρεπε ο κοσμάκης να σφάζεται για να προλάβει να τους ψηφίσει.
Οι προηγούμενοι βουλευτές μας , άξια πολιτικά τέκνα των μεγάλων κομμάτων που ρήμαξαν την Ελλάδα μας, διοικούσαν , χωρίς κανένα όραμα, και χωρίς καμία διάθεση για παρεμβάσεις και έργα ουσίας.
Οι οποίοι είχαν σαν στόχο νά γίνουν βουλευτές και να εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων, κρίθηκαν ακατάλληλοι από τους Γρεβενιώτες.
Τα χάλια μας και οι ευθύνες μας είναι αυτοί. Το ότι τους αφήσαμε να υπάρχουν και να κυριαρχεί ο λόγος τους είναι το μεγαλύτερο σφάλμα μας.
Εάν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες μας, τα αισθήματά μας και δεν δεχόμαστε την προπαγάνδα από τα διάφορα έμμισθα παπαγαλάκια, τότε είμαστε ελεύθεροι να σκεπτόμαστε σωστά και να αποφασίζουμε για το μέλλον μας.
Η κατευθυνόμενη πληροφόρηση δεν μπορεί να επηρεάσει αυτούς που διαθέτουν σωστή κρίση και δεν της ανοίγουν την πόρτα του επηρεασμού. Οποιαδήποτε «πλύση εγκεφάλου» δεν μπορεί να τον επηρεάσει χωρίς τη θέλησή του.
Σε έναν καλά ενημερωμένο πολίτη η προπαγάνδα δεν μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα, γιατί ο ίδιος φροντίζει να ερευνά και να είναι υποψιασμένος σε οτιδήποτε του σερβίρετε.
Στην προπαγάνδα γίνεται προσπάθεια να πεισθεί ο πολίτης για ιδέες. Γίνεται προσπάθεια να αλλάξει γνώμη και άποψη και να πιστέψει σε μια ιδεολογία, ακόμη και σε ένα άτομο.
Η κατευθυνόμενη πληροφόρηση έχει πρόθεση και σκοπιμότητα, ακόμη και υστεροβουλία και δεν διακρίνεται για μια αυθόρμητη ενέργεια επικοινωνίας.
Οι αγώνες και οι νίκες κερδίζονται στο πεδίο της μάχης και όχι στα παρασκήνια, που προσπαθούν κάποιοι να πετύχουν.
Ας τους ενημερώσουμε λοιπόν ότι οι ικανοί, οι άξιοι, οι αληθινοί υποψήφιοι βουλευτές δίνουν την μάχη τους, προτάσσοντας τις αρετές που κουβαλάνε ως άνθρωποι της καθημερινότητας αλλά και ως καταξιωμένοι στην επαγγελματική τους διαδρομή, προτάσσουν τα οράματα τους για να αναπτυχθούν τα Γρεβενά για να ευημερήσει αυτός ο τόπος.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Νίκος Παγιαλάκης (geraki)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου