ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Απετράπη στο πάρα πέντε νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών





Την τελευταία στιγμή και χάρη στην απαίτηση της Νέας Δημοκρατίας απετράπη η νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών που επεχείρησε και..
πάλι το ΠΑΣΟΚ με το πρόσχημα της ενίσχυσης των ασφαλιστικών ταμείων.
Συγκεκριμένα, στην τροπολογία που κατατέθηκε αιφνιδιαστικά το απόγευμα της Παρασκευής, με τη Βουλή κλειστή, το υπουργείο Εργασίας είχε συμπεριλάβει διάταξη σύμφωνα με την οποία προβλεπόταν νομιμοποίηση μεταναστών μέσω «εταιριών» που θα τους απευθύνουν πρόσκληση για εργασία και, αφού θα αποκτούν ΑΜΚΑ, θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε όποια χώρα της Ε.Ε. επιθυμούν. Οπως ήταν φυσικό, η διάταξη προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία απαίτησε και πέτυχε την απόσυρσή της.


«Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πράσινες κομπίνες για νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών. Είναι δείγμα και αυτό τού τι προτεραιότητες έχει το ΠΑΣΟΚ! Οι οπαδοί της Υπατίας θριαμβεύουν στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας» είπε χθες ο εισηγητής της Ν.Δ. στο νομοσχέδιο Ν. Νικολόπουλος, κάνοντας λόγο για «ύπουλη» τροπολογία. Ομως και η αρμόδια για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Φωτεινή Πιπιλή χαρακτήρισε αιφνιδιαστική και προκλητική τη διάταξη, ζητώντας την απόσυρσή της. Για το θέμα ενημερώθηκε μάλιστα και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, δίνοντας εντολή στους βουλευτές της Ν.Δ. να απαιτήσουν την απόσυρση της τροπολογίας.
Επειτα από όλα αυτά ο κ. Κουτρουμάνης απέσυρε τις σχετικές διατάξεις, εκφράζοντας ωστόσο τη λύπη του γιατί 200.000 άνθρωποι δεν θα μπορούν ούτε να ταυτοποιηθούν ούτε να πληρώσουν εισφορές μέσω εργοσήμου. «Οταν ψάχνουμε να βρούμε χρήματα για να στηρίξουμε το ασφαλιστικό σύστημα, πρέπει να κλείσουμε όλα εκείνα τα κενά, τις χαραμάδες που υπάρχουν για να υπάρχει μαύρη εργασία, ανασφάλιστη εργασία» είπε ο κ. Κουτρουμάνης.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου