ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πράσινο φως για εκλογές τον Απρίλιο και από τις Βρυξέλλες





Ο Αντώνης Σαμαράς είχε πολλές συναντήσεις στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος..
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τα όσα γράφονται περί της επιθυμίας για αναβολή των ελληνικών εκλογών που εκφράζουν διάφοροι εταίροι στην ΕΕ, στη σύνοδο του ΕΛΚ όλοι ευχήθηκαν, αντιθέτως, στον Αντώνη Σαμαρά καλή επιτυχία στις εκλογές του Απριλίου.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε στη σύνοδο είναι ότι ο πρόεδρος του ΕΛΚ Μάρτενς ευχήθηκε στο κλείσιμο των εργασιών “καλή επιτυχία στον Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές του Απριλίου“.
Το ότι οι Ευρωπαίοι θεωρούν ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο, με νικητή τον Αντώνη Σαμαρά, προκύπτει και από το γεγονός ότι στη συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο το θέμα έπεσε στο τραπέζι, με τον πρόεδρο της Ν.Δ. να εκτιμά πως «με τις εκλογές του Απριλίου θα εκτονωθεί η κοινωνική ένταση».


Στους συνομιλητές του ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει τη δημοσιονομική προσαρμογή και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, επεσήμανε όμως το γεγονός ότι η Ελλάδα βιώνει πέντε συνεχή χρόνια βαθιάς, πρωτοφανούς ύφεσης, πρωτόγνωρη για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και για αυτό πρέπει να ληφθούν και δραστικά μέτρα ώστε να αλλάξει η κατάσταση. Ο Αντώνης Σαμαράς στις συναντήσεις του προέταξε την ανάγκη να υπάρξει επιτέλους μια αναπτυξιακή διάσταση στην πολιτική που ακολουθεί η χώρα, προτείνοντας συγκεκριμένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, έτσι ώστε, άμεσα, να περιορισθεί η ύφεση και να μειωθεί η ανεργία, ειδικά των νέων, ενώ στη Γερμανίδα καγκελάριο έθεσε και το θέμα της ανακήρυξης ΑΟΖ από την Ελλάδα, επισημαίνοντας τα οφέλη που θα έχει αυτή η κίνηση στην ελληνική οικονομία.
Στη Ν.Δ. εκτιμούν πως πλέον το κλίμα για τον πρόεδρο του κόμματος στην Ευρώπη όχι μόνο έχει βελτιωθεί αισθητά από το παρελθόν, αλλά πλέον είναι σαφές πως ο ίδιος έχει ανοίξει ουσιαστικούς διαύλους επικοινωνίας με τους ξένους ηγέτες αλλά και με τα στελέχη των Βρυξελλών και το κυριότερο όλοι αυτοί έχουν αρχίσει να αποδέχονται τις προτάσεις και τις θέσεις Σαμαρά για την έξοδο από την κρίση. Ουσιαστικά, λοιπόν, θεωρούν πως από την επομένη των εκλογών έχει ανοίξει ο δρόμος για να υπάρχει επαναπροσδιορισμός της πολιτικής που ακολουθεί η χώρα, έτσι ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις της κρίσης και η Ελλάδα να βγει μια ώρα πιο γρήγορα από το αδιέξοδο.




Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου