ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η απάτη…, η κομπίνα…., η αρπαχτή….!! ( Γράφει το Γεράκι)Η απάτη…, η κομπίνα…., η αρπαχτή….!!








Μιας και η «αρπαχτή» έχει γίνει πλέον καθημερινό χαρακτηριστικό στη ζωή μας και το ζούμε σε πολλούς τομείς, θέλω να καυτηριάσω αυτά που..
συμβαίνουν στο μοναδικό, έως τώρα, πόλο ανάπτυξης των Γρεβενών.
Ως «νταβατζίδικη» μπορεί να χαρακτηρισθεί η συμπεριφορά όλων αυτών που τους έχει επιτραπεί να πλουτίζουν ανενόχλητοι και αεριτζήδικα καθώς έχουν αποθρασυνθεί. Για το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας εξακολουθεί να μην μπορούμε να αντιδράσουμε (γιατί δεν μας αφήνουν!!).


Ποιος δικαιούται να πλουτίζει, χωρίς ρίσκο και χωρίς να έχει βάλει σεντς, σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών;
Ο καταιγισμός από τα πυρά της ασυδοσίας, της μη νόμιμης συναλλαγής και της ρεμούλας εκμηδένισε τις λίγες εναπομείναντες ελπίδες για... ανάπτυξη – ανάπλαση στο χιονοδρομικό.
Οι αρπαχτές, μας σπαράζουν την τσέπη. Οι μίζες και οι κομπίνες, μας αγριεύουν. Η παραπληροφόρηση μας κάνει να αισθανόμαστε …πότε ξερόλες και…πότε πιο χαζοί και από τα μαρούλια.
Όμως στο χιονοδρομικό του ΣΟΡΟΛΟΠ, όλοι έχουν δίκιο. Και αυτοί που ……… αλλά και αυτοί που κλείνουν τα μάτια τους για να τους διευκολύνουν.


Άχ βρε Βασιλίτσα! Ακόμα και στα πιο χάλια σου, πλουτίζεις τους εκλεκτούς του βουλευτή μας…
Πολλοί από τους θαμώνες του χιονοδρομικού, παρουσιάζουν την περιοχή με την Σπιναλόγκα της Κρήτης, που εκεί συγκέντρωναν τους πραγματικά άρρωστους συνανθρώπους μας για να θεραπευτούν, ενώ στη «Σπιναλόγκα» της Βασιλίτσας συγκεντρώνονται οι άρρωστοι στο … μυαλό και με αρρωστημένα πάθη …
Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που πηγαίνουν στην «Σπιναλόγκα» της Βασιλίτσας, με πολυτελή αυτοκίνητα, με λαμπερές λαμαρίνες για να καταξιωθούν στα μάτια των μόνιμων θαμώνων της περιοχής ή στους περαστικούς.
Φυσικά δεν έχουν καταλάβει ότι συμβαίνει εντελώς το αντίθετο. Τους χλευάζουν, τους λοιδορούν και γενικά τους θεωρούν ανεπιθύμητους για το χαρακτήρα τους, την νοοτροπία τους, τον νεοπλουτισμό τους και την επιδειξιμανία τους. Γέμισε η κοινωνία μας από σκουπίδια, τρωκτικά, νταβατζήδες, απατεώνες και λαμόγια.
Άρπα-κόλλα, λαμογιά, εύκολο κέρδος, αρπαχτή, φύκια για μεταξωτές κορδέλες, καιροσκοπία (σε όλα τα επίπεδα), μηδενισμός του οράματος για ένα αξιοπρεπές χιονοδρομικό κέντρο στα Γρεβενά.


Νίκος Παγιαλάκης (geraki) 
Δείτε περισσότερα  grevenanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου