ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα







Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων μπαίνει η Νέα Δημοκρατία. Μέχρι το τέλος του μηνός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γαλάζιες λίστες θα..
έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και οι «φάκελοι» με όλα τα ονόματα που θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τη νίκη της Ν.Δ. βρίσκονται πλέον στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας έχουν κατατεθεί από χιλιάδες νέα πρόσωπα, έμπειρα στελέχη και προσωπικότητες με διάθεση προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες, στοιχείο που θα αποτελέσει και το κυρίαρχο κριτήριο της τελικής επιλογής. Οπως αναφέρουν κορυφαία στελέχη της λεωφόρου Συγγρού, οι οριστικές αποφάσεις ανήκουν στον πρόεδρο του κόμματος, ενώ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας το χειρίζεται προσωπικά.
Ο «ΤτΚ» δημοσιεύει όλα τα ονόματα των γαλάζιων στελεχών και μελών που έχουν καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας για τα ψηφοδέλτια, αλλά και τις υποψηφιότητες που σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν «κλειδώσει». Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνεται από συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ., η εικόνα των ψηφοδελτίων θα είναι η οριστική με την επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του προέδρου...
Δείτε όλα τα ονόματα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου