ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Φόβοι για επεισόδια στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη για το φόβο επεισοδίων εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ..

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερο εντείνονται οι φήμες ότι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα δημιουργήσουν επεισόδια, με στόχο είτε να σταματήσουν είτε να παρακωλύσουν απλώς τη διαδικασία.
Η ανησυχία επιτείνεται όμως, καθώς οι έντονες διαμαρτυρίες των απογοητευμένων από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μπορεί να δυναμιτίσoυν γενικευμένα επεισόδια.
Αστυνομικοί έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους όπου στήνονται κάλπες. Ειδικότερα, στο λιμάνι και στην έκθεση, όπου θα βρεθεί και ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων, υπάρχει ήδη αστυνομική φύλαξη.
Παράλληλα, από τα ξημερώματα της Παρασκευής συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων δήμων περιφερειακά μαζεύουν από συγκεκριμένες οδούς κοντά σε εκλογικά κέντρα τους κάδους απορριμμάτων.
Σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη, στην Α’ Θεσσαλονίκης θα στηθούν 18 εκλογικά κέντρα και στη Β’ εκλογική περιφέρεια 34 κάλπες, μία σε κάθε καποδιαστριακό δήμο.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου