ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η ανακάλυψη υδραργύρου αναστατώνει το Μετρό της Θεσσαλονίκης





Σε στερεή και όχι υγρή μορφή ήταν τελικά ο υδράργυρος που ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια αρχαιολογικών εργασιών στον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό «Βενιζέλου» της Θεσσαλονίκης..
και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία απομάκρυνσής του από εξειδικευμένη εταιρία.
Το κομμάτι του υδράργυρου εντοπίστηκε πριν από λίγες ημέρες κατά την διάρκεια αρχαιολογικών εργασιών, όμως έγινε ευρύτερα γνωστό την Τρίτη, γεγονός που πυροδότησε ανησυχία στους εργαζομένους της Κοινοπραξίας που κατασκευάζει το πιο σύγχρονο Μετρό της Ευρώπης.
«Μόλις το μάθαμε, αμέσως βγάλαμε τον κόσμο έξω και περιφράξαμε τον χώρο, αφού δεν ξέραμε πόσο τοξικό ήταν», λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων της κοινοπραξίας, κ. Χάρης Κυπριανίδης. «Την επομένη, η κοινοπραξία κάλεσε την Intergeo για να ελέγξει το εύρημα κι εμείς την Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία έκλεισε το εργοτάξιο, απαγόρεψε την είσοδο στο προσωπικό και ζήτησε από την Κοινοπραξία να καλέσει την πυροσβεστική, αλλά και να υποβληθούν όσοι εργάστηκαν στον χώρο, περί τα 200 άτομα, σε ιατρικές εξετάσεις». Πλέον, όπως σημειώνει, όλοι είναι εν αναμονή ενός σχεδίου δράσης για το πώς θα καθαρίσει ο χώρος και θα διασφαλιστεί η ομαλή συνέχιση των εργασιών...
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου