ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το μεγαλύτερο μπέργκερ στην Αγγλία

Μοιραστείτε το στο facebook




Μπορεί η υπερκατανάλωση κόκκινου κρέατος να αυξάνει τις πιθανότητες καρδιακών παθήσεων ωστόσο το «Τέρας», όπως ονομάστηκε το.. μεγαλύτερο μπέργκερ στην Αγγλία, αρχικά θα ανεβάσει τη πίεση των… διατροφολόγων.
Το γιγαντιαίο μπέργκερ ζυγίζει 7, περίπου, κιλά και περιλαμβάνει 18.000 θερμίδες, περισσότερο ακόμα και από την εβδομαδιαία συνιστώμενη κατανάλωση θερμίδων ενός ενήλικα άνδρα.
Το μεγαλύτερο μπέργκερ της Βρετανίας, αποτελεί πρόκληση ακόμα και για τους πιο πεινασμένους πελάτες, καθώς τα 3 κιλά μπιφτέκι, οι εννέα φέτες μπέικον και οι εννέα φέτες τυριού, στο ψωμί 30 εκατοστών, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι… πολύ!
Και σαν να μην έφτανε το μπέργκερ, μαζί με τη παραγγελία του, οι σερβιτόροι του «Burgers at Blacks», που βρίσκεται στο νότιο Λονδίνο, σας φέρνουν και μισό κιλό πατάτες.
Για γαρνιτούρα χρησιμοποιείται ένα ολόκληρο μαρούλι και τρεις ντομάτες.

Η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή, αφού κοστίζει 40 αγγλικές λίρες, ωστόσο εάν σκεφτείτε ότι μετά από αυτό το μπέργκερ, δεν θα ξαναφάτε για τουλάχιστον επτά μέρες, τότε ίσως να αξίζει τα λεφτά του.
«Υπάρχει ένα μαγαζί στο Νόριτς, το οποίο φτιάχνει μπέργκερ με 3 κιλά μπιφτέκι, αλλά το δικό μας είναι λίγο μεγαλύτερο. Έχω μιλήσει με πελάτες και έχουμε ήδη μια τεράστια λίστα με ανθρώπους που θέλουν να το δοκιμάσουν. Βέβαια, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μπορεί να το τελειώσει», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου