ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η αναπαλαίωση της κομματικής γραφειοκρατίας από τον Βενιζέλο





Εκλογές έρχονται και ο Βενιζέλος προετοιμάζει το κόμμα του, κάνοντας επαναστατική γραφειοκρατική γυμναστική. «Λες και ήταν χθες» στην Ιπποκράτους έπιασαν τους πίνακες και τα..
οργανογράμματα και άρχισαν να βάζουν όλους μέσα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Εκλογική Επιτροπή που μάλλον θα συνεδριάζει στην ταράτσα της Ιπποκράτους, αφού θα πρέπει να βρεθεί γραφείο που να χωρά 28 άτομα (και τους πατρατρεχάμενους). Πάντως το πολιτικό πρόβλημα είναι ότι ο Βενιζέλος δείχνει να διαμορφώνει νέα κομματική (και αργοκίνητη) γραφειοκρατία.


Στην Εκλογική Επιτροπή των 28 μελών θα συμμετέχουν Βενιζέλος, Καρχιμάκης (Γραμματέας κόμματος), Έξαρχος (Γραμματέας ΚΟ), Πετσάλνικος (Πρόεδρος Βουλής), Κακλαμάνης (πρ. Πρόεδρος Βουλής), Πάγκαλος (Αντιπρόεδρος κυβέρνησης), Ευθυμίου, Πρωτόπαπας και Μπεντενιώτης (οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι), τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Παπαηλιού, Σακελλάρης, Παυλίδου, Μίχας, Χαλάτση, Σαλαγιάννης, Οικονόμου, Ράπτη, Κίσκηρα, Παναγιωτακόπουλος, Κουκουλόπουλος, Ασκούνης, Αντωνίου, Ανδρουλάκης και Πανταζής (Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ). Σημείωση: στην επιτροπή θα συμμετέχουν και άλλα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ…
Πάντως ο Βενιζέλος θα αποφασίζει με το καθημερινό επιτελείο που θα συμμετέχουν Λοβέρδος, Σκανδαλίδης, Διαμαντοπούλου, Ρέππας, Χρυσοχοϊδης, Γεννηματά και Παπουτσής. Αυτοί θα έχουν ως αντικείμενο την καθημερινή επικοινωνία και την πολιτική τακτική και στρατηγική, αλλά και την ανανέωση των ψηφοδελτίων κατά 60%. Αυτά (όπως και κάτι προτάσεις από τον Λοβέρδο για θητείες και απόσυρση όσων έχουν πολλά χρόνια) τα ακούει ο Κακλαμάνης και βγάζει φλόγες. Θα έχει γλέντι η Εκλογική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου