ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Οι ληστείες που... ξέχασε η ΕΛ.ΑΣ.!





Σοβαρά συμβάντα που δεν συμφέρουν την πολιτική και αστυνομική ηγεσία της χώρας αποσιωπούνται καθημερινά από το αστυνομικό δελτίο..
Και είναι πολλά, αιματηρά και σκληρά περιστατικά που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Με σκοπό να αποκρυβεί το τεράστιο μέγεθος της εγκληματικότητας που έχει ανέβει περίπου στο 500%, από την ώρα που το ανάλγητο υπουργείο Οικονομικών έχει αρχίσει και βάζει χέρι στις τραπεζικές καταθέσεις των φορολογουμένων. Κατ' ανάγκην ο νοικοκύρης κρατάει τα λεφτά ή πάνω του ή στο σπίτι του, με αποτέλεσμα οι ληστές να έχουν σηκώσει τις κεραίες τους και να αλωνίζουν.


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της «δημοκρατίας», το τελευταίο δεκαήμερο έχουν συμβεί αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί τα εξής περιστατικά:


-Πολίτες κατήγγειλαν προφορικά (αλλά όχι γραπτώς γιατί φοβούνται) ότι πριν από λίγες ημέρες, 15-20 πάνοπλοι αλλοδαποί (Πακιστανοί και Αφγανοί) εισέβαλαν με ξύλα και μαχαίρια στη στάση του Ηλεκτρικού Σταθμού στον Αγιο Νικόλαο. «Εγδυσαν» κυριολεκτικά τους επιβάτες και κατέβηκαν σαν κύριοι στα Ανω Πατήσια.


-Στις έξι παρά είκοσι το πρωί (αρχές της προηγούμενης εβδομάδας) ένστολος αμεσοδρασίτης που πήγαινε για δουλειά έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που σήκωνε 150 ευρώ από ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.


-Προχθές το μεσημέρι ένας δράστης πεζός απέσπασε 1.700 ευρώ από γυναίκα που πήγαινε για δουλειές επί της οδού Βορείου Ηπείρου στο Μαρούσι. Το θύμα αντιστάθηκε και ο δράστης τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τη στείλει με βαριά τραύματα στο ΚΑΤ.


-Στο ύψος Παπάγου - Χολαργού, ανδρόγυνο που επέβαινε σε αυτοκίνητο σταμάτησε να δει τι συμβαίνει σε κοπέλα που είχε πέσει από δίκυκλο στην άσφαλτο και υποκρινόταν την τραυματία. Κρυμμένος στην άκρη του δρόμου παραμόνευε ο συνεργός της, που με την απειλή όπλου ακινητοποίησε οδηγό και συνοδηγό, τους έκλεψαν και τους πήραν και το αυτοκίνητο.


-Παρεμφερές περιστατικό συνέβη και στον Κουβαρά Αττικής. Πέντε άγνωστοι σταμάτησαν εποχούμενο άνδρα αφού του έριξαν κάδους σκουπιδιών στον δρόμο, τον ξυλοφόρτωσαν, τον λήστεψαν και του πήραν το Ι.Χ.


-Στη Ραφήνα ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του γαμπρού του πρώην υφυπουργού Εθνικής Αμυνας επί Σημίτη, Δημήτρη Αποστολάκη. Σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο με τις οικονομίες του πολιτικού μηχανικού το οποίο είχε μέσα και τα δύο όπλα του πρώην υφυπουργού, ο οποίος τα κατείχε νόμιμα και τα είχε δώσει στον γαμπρό του για φύλαξη.


-Τέλος, προχθές το βράδυ, κάπου ένα τέταρτο πριν από τις οκτώ, ένοπλοι έκοψαν με τροχό το σιδηρόφρακτο παράθυρο του μπάνιου σε οικία επιχειρηματία στη Νέα Ερυθραία. Αφού «ξαλάφρωσαν» το σπίτι έκλεψαν και το BMW 520 της οικογένειας και έγιναν καπνός. Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες είχαν πάει για ψώνια στο super market.


Στέφανος Χίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου