ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Παρέλαση με face control και ελέγχους στις τσάντες

Σε πλήρη εφαρμογή θα τεθούν από νωρίς το πρωί τα δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας εν όψει των παρελάσεων (μαθητική και στρατιωτική) για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός πολέμου προκειμένου -κυρίως- η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση του Συντάγματος να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα. ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, Κρατική Ασφάλεια, ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική θα ρίξουν στη «μάχη» όλα τους τα... όπλα ούτως ώστε αφενός να διασφαλιστεί η τάξη κατά τη διάρκεια της παρέλασης και αφετέρου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη έλευση και αποχώρηση των επισήμων.


Ο φόβος της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. για εκτεταμένα επεισόδια είναι τέτοιος, που χθες Παρασκευή, σε μία πρωτοφανή κίνηση που από μόνη της σημαίνει πολλά, ζητήθηκαν διαπιστεύσεις ακόμα και από...ηδη διαπιστευμένους δημοσιογράφους προκειμένου να μπορούν να παρακολουθήσουν τη παρέλαση και να καταγράψουν όσα συμβούν! Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ζητείται κάτι παρόμοιο και για πολλούς είναι ενδεικτικό της στάσης που θα κρατήσει η Αστυνομία απέναντι σε όσους προσπαθήσουν να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων. Για πρώτη φορά επίσης σε παρέλαση θα εφαρμοστεί και το μέτρο των προληπτικών ελέγχων (είτε σωματικών είτε των προσωπικών αντικειμένων) και των προσαγωγών σε όσους θεωρηθούν ύποπτοι ή προσπαθήσουν να προσεγγίσουν στα “απαγορευμένα” σημεία


Την ίδια ώρα, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι οι πρυτανικές αρχές της Νομικής αποφάσισαν να κλείσουν τη σχολή προκειμένου, στην περίπτωση που υπάρξουν γενικευμένα επεισόδια, να μην αποτελέσει ορμητήριο των ταραξιών. Επιπλέον λόγος για το ξαφνικό «λοκ άουτ» της Νομικής ήταν και η επικείμενη επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας, καθώς υπήρχε ο φόβος κάποιοι από αυτούς να χρησιμοποιήσουν τη Νομική ως καταφύγιο.


Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η απόφαση της Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας να απέχουν τα μέλη της για πρώτη φορά από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου! «Εμείς οι ανάπηροι μαχητές αυτών των τελευταίων πολέμων, συνεχιστές των προγόνων μας του 1821, αποφασίσαμε να μην παρελάσουμε, αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση εναντίον του λαού μας και ειδικότερα των συμπολεμιστών μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου