ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τo βρόμικο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την Αστυνομία






Λίγες μέρες πριν από την παραίτηση του από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (αλήθεια για πόσο καιρό ακόμα τα υπουργεία θα έχουν τους γελοίους..
τίτλους που είχε δώσει ο ΓΑΠ;) ο Χρήστος Παπουτσής σε συνεργασία με το άλλο «αστέρι» της Ιπποκράτους τον Καρχιμάκη, είχαν δρομολογήσει τις τακτικές κρίσεις στην Αστυνομία. Καταλαβαίνετε, τώρα τις κρίσεις θα έκαναν Παπουτσής και Καρχιμάκης!
Οι κρίσεις ματαιώθηκαν, ως γνωστόν, ύστερα από παρέμβαση του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά προς τον Πρωθυπουργό Παπαδήμο.
Όμως, με την μετακίνηση στην Κατεχάκη του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αρχίζουν πάλι να αναζητούν τρόπους να προχωρήσουν τις κρίσεις. Ο λόγος είναι προφανής: Θέλουν να συνεχίσουν να ελέγχουν την Αστυνομία και επί επόμενης κυβέρνησης.
Στόχος τους, με τις κατάλληλες αποστρατείες όλα τα ανώτατα κλιμάκια να καλυφθούν από αξιωματικούς που μπήκαν στο Σώμα από το 1981 και μετά, για τα φρονήματα των οποίων κανείς στην Ιπποκράτους δεν αμφιβάλει. Άλλωστε όλη η Ελλάδα γνωρίζει με τι …αντικειμενικά κριτήρια γινόταν οι προσλήψεις στην Αστυνομία τα πρώτα χρόνια της «Αλλαγής».
Το περίεργο είναι ότι στα σχέδια αυτά φαίνεται να συμμετέχει και ο πρώην Αρχηγός της ΕΛΑΣ, πρώην Γενικός Γραμματέας και νύν Υφυπουργός ΠΡΟΠΟ , ο Λευτέρης Οικονόμου, ο οποίος ισχυρίζεται μάλιστα ότι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πρόεδρο της ΝΔ! Ο Πρόεδρος της ΝΔ το ξέρει αυτό;


Όπως έχουμε ήδη γράψει, τις προάλλες ο Χρυσοχοΐδης σε συνάντηση που είχε με ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας είπε ότι ο σχεδιασμός του είναι μακράς πνοής και έχει ορίζοντα τετραετίας, υπονοώντας ότι θα παραμείνει εκεί και μετά τις εκλογές. Ήδη, ο κ. Χρυσοχοΐδης τοποθέτησε τον πρώην Αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Νασιάκο, Διευθυντή του Γραφείου του! Τώρα πώς θα συνυπάρξουν δυο πρώην αρχηγοί σ’ ένα υπουργείο, είναι ένα θέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου