ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Καιρός:Πρόσκαιρες βροχοπτώσεις την Τετάρτη - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Μοιραστείτε το στο facebook






Πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν σήμερα Τετάρτη 4 Απριλίου κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι 7 μποφόρ στα πελάγη...
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
  Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
  Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να σημειωθούν καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 
  Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.  
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη βόρεια Κρήτη θα κυμανθεί έως 24 βαθμούς Κελσίου. 
  Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 
  Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 
  Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα γύρω ορεινά πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου