ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο Βορύδης “κόντυνε” τον Χρυσοχοϊδη

Μοιραστείτε το στο facebook





Στη δικτυακή πλατφόρμα του Συγκροτήματος Λαμπράκη, το «in.gr», δηλαδή ουσιαστικά… εκτός έδρας, ο Μάκης Βορίδης κατάφερε να «κοντύνει» πολιτικά τον Μιχάλη..
Χρυσοχοϊδη, έχοντας απέναντί του σε ένα ιδιότυπο debate την Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, που στις πρόωρες εκλογές της 6ης Μαϊου είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Αττικής, αναφέρθηκε στην εξαγγελία του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να… κατοικήσει από την επόμενη εβδομάδα το κέντρο υποδοχής μεταναστών στην περιοχή της Αμυγδαλέζας, και ξεκαθάρισε ότι η σχετική πρόθεση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη θα μείνει… σχέδιο επί χάρτου.

Ο Μάκης Βορίδης ήταν ξεκάθαρος. Τόνισε ότι μια τόσο σημαντική απόφαση πρέπει να τη λάβει η επόμενη κυβέρνηση, η οποία μάλιστα θα έχει νωπή λαϊκή εντολή. Και όχι, βεβιασμένα και άγαρμπα να προσπαθήσει ο Μιχάλη Χρυσοχοϊδης να υλοποιήσει μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία, μόλις μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας των δηλώσεών του. Ουσιαστικά δε, έστειλε μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Λουκά Παπαδήμο να «μαζέψει» τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Επιφέροντας ένα καίριο πλήγμα στο προφίλ του τελευταίου, ο οποίος προσπαθεί επιμελώς, επί σειρά ετών, να οικοδομήσει την εικόνα του πολιτικού που υλοποιεί πρωτοβουλίες «νόμου και τάξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου