ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Λαβρ-Ακη στους λογαριασμούς!

Μοιραστείτε το στο facebook




Κρίσιμη αναμένεται αυτή η εβδομάδα, με καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση διαφθοράς με διακίνηση «μαύρου χρήματος» του προφυλακισμένου πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας Ακη.. Τσοχατζόπουλου. Από τα μέσα της εβδομάδας, και συγκεκριμένα από την Τετάρτη, θα παρελάσουν ξανά από το γραφείο του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή οι 10 κατηγορούμενοι στην υπόθεση, συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού και εκπρόσωποι υπεράκτιων εταιριών, μέσω των οποίων, κατά το κατηγορητήριο, σε διάφορα χρονικά στάδια διακινήθηκε το «μαύρο πολιτικό χρήμα».

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου απολογιών, αναμένεται η ανάκριση να «τρέξει» με ταχύτατους ρυθμούς. Δικαστικές πηγές, μάλιστα, εκτιμούν ως ιδιαίτερα σημαντικά τα στοιχεία που θα προστεθούν στην ογκωδέστατη δικογραφία από τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων στην υπόθεση, όπως και τα ευρήματα-κατασχεθέντα από την έρευνα της Αστυνομία στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου, καθώς και από άλλους χώρους που ελέγχονταν από τον πρώην υπουργό. Οι ίδιες δικαστικές πηγές εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εκπλήξεις στη δικαστική έρευνα, με νέα πρόσωπα και αδικήματα να προστίθενται στην υπόθεση.

Επισημαίνεται ότι ο ανακριτής αναμένει και στοιχεία από το ΣΔΟΕ, τα οποία θα αποκωδικοποιούν περαιτέρω τις μυστικές διαδρομές του «μαύρου χρήματος». Κυρίως η έρευνα του ΣΔΟΕ συνεχίζεται για δανειακές συμβάσεις, που φέρονται να υπεγράφησαν χωρίς επαρκείς εγγυήσεις από τις τράπεζες, καθώς και για ένα ακίνητο που απέκτησε η Αρετή Τσοχατζοπούλου στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη.

Προς το παρόν, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται τώρα στις απολογίες της συζύγου του πρώην υπουργού Βίκυς Σταμάτη και της κόρης του Αρετής Τσοχατζοπούλου.

Οι δύο γυναίκες αναμένεται να αρνηθούν την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, όπως έκανε στην απολογία του, χωρίς όμως να πείσει, και ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Σταμάτη κατηγορείται για την αγορά του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ωστόσο η ίδια έχει αρνηθεί οιαδήποτε σχέση με την οικονομική διαχείριση της περιουσίας που έχει μαζί με τον σύζυγό της και ισχυρίστηκε ότι αποκλειστικός «διαχειριστής» ήταν ο πρώην υπουργός.
Από την άλλη, η Αρετή Τσοχατζοπούλου μέχρι σήμερα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς είχε αρνηθεί, όταν κλήθηκε από τους εισαγγελείς Πρωτοδικών, να δώσει «ανωμοτί εξηγήσεις».

Αποδοκιμασίες στις φυλακές από άλλους κρατούμενους!
Την ίδια στιγμή, ο Ακης Τσοχατζόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στο κελί 2 της ΣΤ' Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, φανερά καταβεβλημένος, όπως λένε όσοι τον βλέπουν από κοντά. Σίγουρα στην κακή του ψυχολογία έχουν συμβάλει και οι αποδοκιμασίες που άκουσε από συγκρατουμένους του, καθώς και το επεισόδιο που σημειώθηκε στην Α' Πτέρυγα των φυλακών με πρωταγωνιστές τον Αστέριο Οικονομίδη και τον Γεώργιο Σαχπατζίδη και μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Οι φωνές και οι αποδοκιμασίες ήταν πολύ έντονες προς τους δύο συγκατηγορουμένους του πρώην υπουργού, με εκφράσεις όπως «λαμόγια», «εσείς τα φάγατε» και «θα πληρώσετε τώρα». Για λόγους ασφαλείας οι δύο μεταφέρθηκαν στην ίδια πτέρυγα με τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Βάσω Παλαιού στη Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου