ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Διαβάστε όλη την απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου..

Μοιραστείτε το στο facebook




Τελικά ο Ακης Τσοχατζόπουλος μπορεί να μείνει στην ιστορία όχι ο ωραίος Μπρούμελ, ο γλεντζές με τις ζεϊμπεκιές του και την ντομπροσύνη του. Αλλά ο αλλαζόνας, ο άνθρωπος που νόμιζε ότι έγινε βασιλιάς και..

βλέπει τους άλλους ως θλιβερούς υπηκόους.
Η απολογία του στον ανακριτή είναι μνημείο αλλαζονίας από έναν άνθρωπο που ξεκίνησε με… τρύπιο παντελόνι που λένε και στο χωριό μου, και μέσω της πολιτικής εξουσίας, της λαμογιάς και του διεφθαρμένου πασοκικού κατεστημένου μετά το 1981, έγινε από τους πλέον μισητούς Ελληνες.

Θα μπορούσε να τον λυπηθεί κανείς βλέποντάς τον να μπαίνει στον Κορυδαλλό και κανείς να μην ξέρει πότε θα ξαναβγεί. Αλλωστε, δεν είμαστε συνηθισμένοι εδώ στην Ελλάδα να βλέπουμε πρώην υπουργούς και παρ’ ολίγον πρωθυπουργούς, να περνούν το κατώφλι των φυλακών.

Διαβάζοντας όμως την απολογία του, βλέπουμε ότι ο άνθρωπος είναι ή αμετανόητος ή πιστεύει πράγματι πως ότι έκανε το έκανε για την πατρίδα.
Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι το κατηγορητήριο δε λέει γιατί πήραμε τα συγκεκριμένα υποβρύχια ή τους τάδε πυραύλους. Μπορεί όντως να είναι τα καλύτερα όπλα. Οι κατηγορίες αφορούν στον χρηματισμό του κ. Ακη και της παρέας του από τους εμπόρους όπλων. Αυτή είναι η κατηγορία οπότε κουβέντες τύπου ότι εργάστηκε για την πατρίδα φαντάζουν κωμικές.

Από την άλλη, στον ανακριτή εμφανίστηκε ως να μη γνωρίζει απολύτως τίποτε για το σκάνδαλο. Το σπίτι στη Δ. Αεροπαγίτου ήταν ερείπιο που η off shore έκανε λάθος επενδυτική επιλογή.
Το γεγονός ότι ο ξάδερφός του είναι υπεράκτιες εταιρείες οι οποίες ξέπλεναν χρήμα είναι κάτι άγνωστο για τον Ακη.

Επίσης, είναι τραπεζικό λάθος ότι κατατέθηκαν 3 εκατ. δρχ. στη συνταξιούχο θεία της γυναίκας του. Για τις αγοραπωλησίες της κόρης του δεν γνωρίζει τίποτε, για τον Οικονομίδη της Arcon δεν ήξερε. Γενικώς… αθώα περιστερά ο Ακης. Όμως, οι δικαστές δεν είναι ανόητοι, γι’ αυτό και τον έκλεισαν στη φυλακή. Εκεί, ίσως, σκεφτεί το μάταιον της ζωής.
Διαβάστε όλη την απολογία του εδώ: 
PDF LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου