ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Δείτε τα ονόματα όλων των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Μοιραστείτε το στο facebook




Με τις προσθήκες υποψηφίων που προσχώρησαν στη ΝΔ από άλλα κόμματα της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια για τις..
εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Συνολικά υπάρχουν 43 νέοι υποψήφιοι σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαίου. Από την Δημοκρατική Συμμαχία προέρχονται 14 υποψήφιοι, τρεις από τον ΛΑΟΣ, πέντε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ένας από την ΔΡΑΣΗ.
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα δοθεί εντός των επομένων ημερών και θα είναι επικεφαλής η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Βέβαια η ΝΔ ευελπιστεί ότι θα αυξήσει το ποσοστό της και ότι θα βγάλει και τέταρτο βουλευτή επικρατείας έτσι ώστε να μην χάσει την έδρα του κάποιος από τους κ.κ. Γιάννη Μιχελάκη και Χρύσανθο ΛΑζαρίδη. Ο κ. Αντώνης Σαμαράς αφήνει την Μαγνησία και επιλέγει σαν δεύτερη περιφέρεια μετά τη Μεσσηνία το υπόλοιπο Αττικής.

Στα ψηφοδέλτια που παρουσιάστηκαν υπάρχουν αλλαγές στο νομό Ηρακλείου όπου μετά τον κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη τοποθετήθηκε ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης ενώ στον στο νομό Χανίων ετέθη επικεφαλής ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Αντίθετα δεν μπαίνει σε εκλόγιμη θέση στο νομό Ηλείας ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης μετά τις αντιδράσεις των τοπικών φορέων αλλά και των δύο άλλων βουλευτών κ.κ. Κώστα Τζαβάρα και Διονυσίας Αυγερινοπούλου.

Στην ένατη θέση στην Α΄ Αθήνας τοποθετείτε ο προερχόμενος από το ΛΑΟΣ κ. Θανάσης Πλεύρης. Στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου του νομού Σερρών καταλαμβάνει για συμβολικούς λόγους ο κ. Κώστας Καραμανλής υιός του Αχιλλέα και ανεψιός του ιδρυτή της ΝΔ. Σε μη εκλόγιμες θέσεις στην Β΄ Αθήνας τοποθετούνται ο δημοσιογράφος Νίκος Χιδήρογλου από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και η κυρία Αλεξάνδρα Πετραλιά από την ΔΗΣΥ. Στην Κεφαλονιά επίσης αλλάζει το ψηφοδέλτιο και τίθεται επικεφαλής ο πρώην υφυπουργός κ. Πέτρος Αλιβιζάτος. Όπως αναμενόταν δεν περιλαμβάνονται στις λίστες οι κ.κ. Γιάννης Οικονόμου και Δημήτρης Ζαφειριάδης από την ΔΗΣΥ και ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος από τον ΛΑΟΣ.

Όλα τα ονόματα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου