ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει στο 20% θα αρχίσουν οι εκτελέσεις»





Πυρά κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι ψεύδεται και ότι «βιάζεται για τις εκλογές,..
γιατί φοβάται μην αλλάξει το ρεύμα, μην αποκαλυφθεί», χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, την απόφαση των δεύτερων εκλογών ως «καταστροφική».

Ακόμη έκανε λόγο, για «Άγιο Βασίλη, καλή μάγισσα και άλλα παραμύθια τα οποία μαθαίνουν τα μικρά παιδιά όταν είναι στο νηπιαγωγείο». Εκτίμησε πάντως ότι ο κόσμος ανακαλύπτει «την αυθαιρεσία των συλλογισμών του και την αλαζονεία των χειρισμών του».

Όπως είπε, «είναι αυτοκτονία να διώχνεις το Βενιζέλο, από τη στιγμή που «οι Μπολσεβίκοι ενισχύουν τον Κεμάλ». «Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας -τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα- πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ότι το μήνυμα των εκλογών δεν ήταν να συνεργαστούν τα κόμματα, ενώ συμπλήρωσε ότι «το αποτέλεσμα υποδεικνύει ότι ο μέσος Έλληνας πολίτης επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μη θυσιάσει τίποτα περαιτέρω».

Δείτε το βίντεο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου