ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αγωνία στο ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα – Φοβούνται την οργή των ψηφοφόρων

Μοιραστείτε το στο facebook

Με αγωνία αναμένουν τα πρώτα exit polls και φυσικά τα τελικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ. Τα μηνύματα που φτάνουν από το πρωί στην Ιπποκράτους δεν είναι.. ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά. Ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος που ψήφισε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στην Αθήνα το μεσημέρι.

Στις 5 το απόγευμα έχει συγκαλέσει στην Ιπποκράτους σύσκεψη όλων των κορυφαίων στελεχών που μετέχουν στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα προκειμένου να εκτιμήσουν την εικόνα που διαμορφώνεται λίγο πριν τα πρώτα exit polls.

Οι επιτελείς του Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχουν ψευδαισθήσεις για την οργή με την οποία προσέρχεται να ψηφίσει ο κόσμος, αλλά ευελπιστούν ότι «πάνω από την κάλπη θα σκεφτούν για το καλό του τόπου».

Η μέρα αναμένεται μακρά. Σε κάθε περίπτωση, από την Ιπποκράτους δεν πρόκειται να υπάρξουν βιαστικές κινήσεις καθώς τα πρώτα σχετικά ενδεικτικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν αργά το βράδυ όπως άλλωστε έχει προειδοποιήσει και το υπουργείο Εσωτερικών.

Επιτελείς του ΠΑΣΟΚ σχολίαζαν χθες ότι δεν θα προβούν σε σχόλια ή δηλώσεις επί των αποτελεσμάτων εάν δεν έχει διαμορφωθεί μία ξεκάθαρη εκλογική εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου