ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Επτά προτάσεις Καμμένου, για Οικουμενική κυβέρνηση

Μοιραστείτε το στο facebook




Εικοσάλεπτης διάρκειας ήταν η συνάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, που ολοκληρώθηκε χθες βράδυ.
«Δεν εξαρτάται από μένα», δήλωσε ο κ. Καμμένος, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν θα είναι και σήμερα στο προεδρικό Μέγαρο, κατά την είσοδό του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους «αν θα είμαστε κι αύριο εδώ». «Δεν νομίζετε ότι πρέπει να είσθε κι αύριο εδώ;

“Δεν μπορώ να κάνω χωριό χωρίς εσάς”, απάντησε ο κ. Παπούλιας χαμογελώντας.

Υπάρχει ανάγκη για διακυβέρνηση της χώρας, δήλωσε ο κ. πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κάρολο Παπούλια.

Ο κ. Καμμένος διατύπωσε δέσμη επτά προτάσεων για τη συμμετοχή του κόμματός του σε οικουμενική κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Μεταξύ των προτάσεων του είναι η ανακήρυξη της ΑΟΖ, η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων, η συγκρότηση επιτροπής λογιστικής ελέγχου των δανείων που συνήφθησαν από το 1974, ομόφωνη δέσμευση των κομμάτων για αλλαγή της νομοθεσίας περί ευθύνης υπουργών και διεκδίκηση γερμανικών επανορθώσεων.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε το αίτημα του για ενημέρωση σχετικά με την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της πρωινής συνάντησης του Προέδρου με τους αρχηγούς των τριών μεγαλύτερων κομμάτων, καθώς και το κείμενο της επιστολής του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου