ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εμπλοκή στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών!!!

Μοιραστείτε το στο facebook



Ως άσχημη εξέλιξη που, όμως, δε σημαίνει ότι θα συμβεί το οικονομικό «ατύχημα» που κάποιοι προβλέπουν, θεωρείται η πιθανή, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας,..

αναβολή για μία εβδομάδα της εκταμίευσης των 18 δις. Ευρώ στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Τα λεφτά, που ήταν να δοθούν Τρίτη ή Τετάρτη ώστε να ανασάνουν οι τράπεζες μετά και τη μαζική φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό, δε θα μπουν στα ταμεία και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα

Η πιθανή αυτή κίνηση των ξένων, γεννά ερωτήματα για τη σκοπιμότητά της ωστόσο, είναι κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για κλιμάκωση της πίεσης και των εκβιασμών προς την Ελλάδα. Είναι φανερό ότι οι δανειστές μας θέλουν να χτυπήσει «κόκκινο» το τραπεζικό σύστημα και η οικονομία κι έτσι η χώρα να «εκλιπαρεί» για την ξένη βοήθεια.

Οι φόβοι για μια αντιμνημονιακή πολιτική μετά τις εκλογές έχουν κάνει τους ξένους να βάλουν όλα τα μέσα στο τραπέζι, ακόμη και το γεμάτο περίστροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες έχουν στείλει εγκυκλίους στα υποκαταστήματά τους προκειμένου να ελέγχουν αυστηρά όλους τους πελάτες θέλουν να εκταμιεύσουν πάνω από 50.000 ευρώ. Ζητούν δηλαδή από τον πελάτη τους τα πλήρη στοιχεία για το τι πρόκειται να κάνουν τα λεφτά που βγάζουν, ένα τραπεζικό «πόθεν έσχες» δηλαδή που θα γίνεται όλο και πιο σκληρό όσο αδειάζουν τα ταμεία των τραπεζών.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική πλευρά, σε περίπτωση που υπάρξει τελικά η αναβολή της εκταμίευσης των 18 δις, εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχει μονομερής καταπάτηση των όρων του δανεισμού, δηλαδή αν υπάρχει θέμα με την απόφαση των δανειστών μας να μπλοκάρουν την εκταμίευση των χρημάτων.

Όμως, φαίνεται ότι το Μνημόνιο έχει συνταχθεί με τέτοιο τρόπο που επιτρέπει τέτοιες εκβιαστικές κινήσεις από την πλευρά των ξένων.


Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου