ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Κοντά στους ετεροδημότες των Γρεβενών στον Τύρναβο και Βελεστίνο βρέθηκε ο Απόστολος Τσένης...(Φωτογραφίες)

Μοιραστείτε το στο facebook






Ανεπανάληπτη και παρουσία πλήθος κόσμου η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. κ. Τσένη Απόστολου, που πραγματοποιήθηκε σε..
ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα, στην αίθουσα του  "Εμμανουήλειου Πνευματικού Κέντρου" το απόγευμα της Κυριακής.
Ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που η αίθουσα του "Εμμανουήλιου Πνευματικού Κέντρου" αποδείχθηκε εξαιρετικά μικρή.
Στην ομιλία του η οποία διακόπηκε αρκετές φορές από τα χειροκροτήματα του κόσμου, ο κ. Τσένης παρουσίασε τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματος της Ν.Δ τόσο για τα Γρεβενά όσο και για την χώρα γενικότερα.
Ο κόσμος αγκάλιασε τον υποψήφιο βουλευτή μιας και στο πρόσωπο του βλέπει την ανανέωση σε ιδέες, απόψεις και νοοτροπία.
Μέτα το τέλος της ομιλίας ο κ.Τσένης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς ετεροδημότες με τους όποιους αντάλλαξε απόψεις για προβλήματα της καθημερινότητας, σε γνωστό καφέ της πόλης του Τυρνάβου.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΕΤΣΙΝΟ
Εντυπωσιακή υποδοχή επιφύλαξαν οι ετεροδημότες των Γρεβενών, στον κ. Τσένη Απόστολο κατά την επίσκεψη του στο Βελεστίνο το βράδυ της Κυριακής

Ο υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο οι οποίοι του έδωσαν δύναμη να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για μια νέα νοοτροπία στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κατά την διάρκεια της συνομιλίας με τους πολίτες ανέπτυξε την προώθηση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου, που θα στηρίζει τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, θα συνδέει την γεωργία με την κτηνοτροφία και θα δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να παράγουν ποιοτικά προϊόντα, πουλώντας τα σε καλύτερες τιμές.

Ο κ. Τσένης άκουσε με προσοχή τους ετεροδημότες του Βελεστίνου, οι οποίοι έθεσαν το θέμα των χαμηλών τιμών στα αγροτικά προϊόντα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις επισκέψεις του κ.Τσένη ΕΔΩ

1 σχόλιο: