ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ορκίστηκαν οι 300 της Βουλής αφού βρήκαν που θα καθίσουν








Ορκίστηκαν τα 300 μέλη της νέας Βουλής που εξελέγησαν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Από την τελετή απουσίαζε ο πρωθυπουργός, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει...

Όπως προβλέπει το Σύνταγμα, μέσα σε 15 ημέρες από την ορκωμοσία του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση υποχρεούται να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Η σχετική ψηφοφορία αναμένεται να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 6ης Ιουλίου.


Αύριο Παρασκευή θα συγκληθεί εκ νέου η Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να εκλεγεί το νέο προεδρείο του Σώματος. Υπενθυμίζεται ότι για τη θέση του προέδρου της Βουλής η ΝΔ προτείνει τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ενώ οι Ανεξάρτητοι και η Χρυσή Αυγή λέγεται πως θα προτείνουν τον κ. Πολύδωρα.
Προς επίλυση παραμένει το θέμα του Ζ΄ αντιπροέδρου ο οποίος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή.


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος ήδη από χθες στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας έδωσε επίσημη «γραμμή» να ψηφιστούν όλες οι υπόλοιπες κομματικές προτάσεις για τη συγκρότηση του διακομματικού Προεδρείου και να απέχουν από την κάλπη ανάδειξης του Ζ’ αντιπροέδρου ώστε να μη συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 75 ψήφων.
Ανάλογη στάση, χωρίς όμως να το έχουν ανακοινώσει και επίσημα, αναμένεται να κρατήσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ.ΑΡ. και ΚΚΕ, ενώ τη δική τους θέση στο θέμα αναμένεται να γνωστοποιήσουν σήμερα Ν.Δ. και Ανεξάρτητοι Έλληνες.


Που θα κάθονται
Ύστερα από πολλές και σκληρές διαβουλεύσεις, τα κόμματα βρήκαν επίσης που θα …κάθονται: Την πρώτη άκρα αριστερή θέση της Ολομέλειας θα καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι πλέον Αξιωματική Αντιπολίτευση. Το ΚΚΕ μετακομίζει ύστερα από 38 χρόνια στο άνω αριστερά διάζωμα. Η ΔΗΜ.ΑΡ. κατεβαίνει στην αριστερή μπροστινή πτέρυγα, ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ενώ όλα τα υπόλοιπα προς τα ορεινά έδρανα και των δύο αριστερών πτερύγων θα καταληφθούν από τους υπόλοιπους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Πίσω από τα μεσαία μπροστινά έδρανα του ΠΑΣΟΚ, τις δύο μικρές συστοιχίες εδράνων που υπάρχουν στο άνω διάζωμα θα τις πάρει η Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σταθερές στις θέσεις τους, στις δεξιές πτέρυγες, παραμένουν οι Κ.Ο. της Ν.Δ. και της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου