ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ύπουλο παιχνίδι Μάνου και Καρατζαφέρη








Ένα ύπουλο παιχνίδι σε βάρος της πατρίδας και του ευρωπαϊκού μέλλοντός της Ελλάδας, παίζουν τις τελευταίες ώρες ορισμένα μικρά κόμματα, δεξιά της Νέας Δημοκρατίας..

Σε μια προσπάθεια για τη δική τους πολιτική επιβίωση, διαρρέουν ανυπόστατες φήμες ή «πληρώνουν» δημοσκόπους για να δίνουν πληροφορίες σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών και τον νικητή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews, στελέχη από το κόμμα Δημιουργία Ξανά – Δράση αλλά και από το ΛΑΟΣ διαρρέουν ποσοστά σύμφωνα με τα οποία η Νέα Δημοκρατία κρατάει τη νίκη στο τσεπάκι της και έχει μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Με τον τρόπο αυτό επιχειρούν τα δύο κόμματα, και ειδικά αυτό του Μάνου – Τζήμερου που βρίσκονται πιο κοντά στο εκλογικό όριο του 3%, να εφησυχάσουν τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους που πρόσκεινται στη δεξιά παράταξη. Έτσι, προσπαθούν να αλιεύσουν ψήφους από δεξιούς που θα πιστέψουν ότι η ΝΔ δεν έχει ανάγκη αφού εκλέγεται πανηγυρικά κι επομένως καλό είναι να ψηφίσουν κάποιο μικρότερο κόμμα, τη Δράση δηλαδή ή το ΛΑΟΣ.


Με τον τρόπο αυτό αποστερούν πολύ κρίσιμες ψήφους σε μια εκλογική αναμέτρηση που τα κουκιά είναι μετρημένα. Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται το σκηνικό που έχει στηθεί εκ δεξιών της ΝΔ και ανεβάζει τα ποσοστά του.


Όμως, όσοι είναι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ αλλά και όσοι βλέπουν ότι μόνο με μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση θα σωθεί η Ελλάδα, θα πρέπει να θυμούνται μια μικρή ιστορία.


Στις εκλογές του 2000, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης, μέτρ της επικοινωνίας μαζί με φίλους του στα Μέσα Ενημέρωσης, διέρρεαν ότι η ΝΔ θα είναι νικήτρια ο κόσμος να χαλάσει. Έτσι, μεγάλη μερίδα του κόσμου που ήθελε να φύγει το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, δεν πήγε να ψηφίσει και στέρησε από τη ΝΔ κρίσιμο ποσοστό. Τελικά ο Σημίτης βγήκε πρωθυπουργός με 1 μονάδα διαφορά και στη Ρηγίλλης κάποιοι έβαλαν τα κοστούμια που ετοίμαζαν στη ναφθαλίνη.


Ο δε Καρατζαφέρης που είχε «αυτονομηθεί» πολύ καιρό πριν από τη ΝΔ, ίδρυσε μετά από έξι μήνες το ΛΑΟΣ.
Κάποιοι λοιπόν τώρα που κόπτονται δήθεν για την Ελλάδα, κάνουν το ίδιο παιχνίδι προκειμένου να εκλεγούν οι ίδιοι και… γαία πυρί μειχθήτω.


Αν όμως ο κ. Μάνος πιστεύει ότι είναι νίκη της δημοκρατίας και της λογικής αν εκλεγεί ο ίδιος αλλά στην κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε πλανάται πλάνην οικτρά.
Το μόνο που θα πετύχει έτσι είναι να οδηγήσει τη χώρα στον γκρεμό απλά και μόνο για την πολιτική του επιβίωση. Το ίδιο και ο κ. Καρατζαφέρης ο οποίος βλέποντας το άστρο του να δύει και τυφλωμένος από το μίσος του για τη ΝΔ, παίζει στα ζάρια τη χώρα.
Εκτός κι αν τους… έταξε ο Τσίπρας κανέναν υπουργικό θώκο για να σταματήσουν τον Σαμαρά.
Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου