ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Για χρήση αναβολικών κατηγορείται πάλι ο Λανς Αρμστρονγκ

Μοιραστείτε το στο facebook






Για χρήση αναβολικών ουσιών στη διάρκεια της καριέρας του κατηγορείται εκ νέου ο Λανς Άρμστρονγκ από τον αμερικανικό οργανισμό αντι-ντόπινγκ...
Ο αμερικανός ποδηλάτης κινδυνεύει να χάσει και τους επτά τίτλους -αριθμός ρεκόρ- που κατέκτησε στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας.
Ο αμερικανός ποδηλάτης ενημερώθηκε από την υπηρεσία καταπολέμησης ντόπινγκ των ΗΠΑ (USADA) πως θα τον κατηγορήσει για χρήση αναβολικών ουσιών, όταν υπήρξε μέλος της ομάδας ποδηλασίας «Postal» των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1998.
Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, ο Αρμστρονγκ, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες, θα καταθέσει απολογητικό υπόμνημα και η ομοσπονδία της χώρας θα λάβει την τελική απόφαση.
«Είναι οι ίδιες κατηγορίες και οι ίδιοι καταγγέλλοντες, στους οποίους το Υπουργείο Δικαιοσύνης επέλεξε να μην δώσει βάση μετά από έρευνα δύο ετών, τόνισε ο Αρμστρονγκ για να καταλήξει: «Ποτέ μου δεν έκανα χρήση απαγορευμένων ουσιών. Στη διάρκεια της 25ετούς καριέρας μου ως επαγγελματίας αθλητής πέρασα από περισσότερους από 500 ελέγχους και ποτέ δεν βρέθηκα θετικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου