ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στρατιωτική κινητικότητα στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας









Στρατιωτική κινητικότητα στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας, με την Αγκυρα να αναπτύσσει δυνάμεις και αντιαεροπορικά συστήματα στην περιοχή..

Αρχικά η τουρκική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι η Τουρκία αναπτύσσει αντιαεροπορικά όπλα στη μεθόριο με τη Συρία, ενώ όπως ανέφεραν λίγο αργότερα τουρκικά μέσα, αυτοκινητοπομπή περίπου 30 στρατιωτικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων φορτηγών που μεταφέρουν συστοιχίες πυραύλων, ξεκίνησε από την παραθαλάσσια πόλη της Τουρκίας Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα), στην επαρχία Χατάι με κατεύθυνση τη συριακή μεθόριο, η οποία απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με επίσης με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, τεθωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα μετέβησαν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Σανλιούρφα, στη μέση των συνόρων της Τουρκίας με την Συρία και τη Χατάι.
Επικαλούμενο σχετικές πληροφορίες, το πρακτορείο μετέδωσε ότι τα οχήματα θα παραταχθούν κατά μήκος των συνόρων, την ώρα που πολλά άλλα στρατιωτικά οχήματα έχουν μεταβεί σε στρατιωτική φρουρά στη συνοριακή πόλη Ρεγιάχανλι στη Χατάι.
Τούρκος αξιωματούχος επιβεβαίωσε τις κινήσεις αυτές του τουρκικού στρατού στη μεθόριο με τη Συρία, λέγοντας πως η Τουρκία λαμβάνει πλέον τα μέτρα της μετά την κατάρριψη του Φάντομ F4 από τη συριακή αεράμυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου