ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Ο Γιάννης Στουρνάρας είναι ο ροκ σταρ των οικονομολόγων»







Ως τον... ροκ σταρ των Ελλήνων οικονομολόγων περιγράφουν οι New York Times τον νέο υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα...

Σε εκτενές δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρεται στην πορεία του κ. Στουρνάρα και κάνει λόγο για έναν ενεργητικό και ομιλητικό άνδρα ο οποίος είναι ο ροκ σταρ στον οικονομικό κύκλο της Ελλάδας.
Η εφημερίδα σημειώνει ότι ήταν σύμβουλος στο υπουργείο Οικονομικών και στην κεντρική τράπεζα της χώρας ενώ διετέλεσε σύμβουλος και των προηγούμενων σοσιαλιστικών κυβερνήσεων, εκ των οποίων και εκείνης του Κώστα Σημίτη, υπό την οποία η Ελλάδα εξασφάλισε την είσοδό της στην ευρωζώνη.
Υπογραμμίζει ακόμη ότι είναι ένας από τους λίγους οικονομολόγους που θεωρείται ότι λειτουργεί εκτός κομματικής πολιτικής, ενώ ο ίδιος και το ΙΟΒΕ ήταν η βασική πηγή πληροφόρησης για τους ξένους πιστωτές που ζητούσαν αλουστράριστες εκτιμήσεις για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας. «Το τηλέφωνό του είναι από τα πρώτα που καλούν τα μέλη της τρόικας όταν θέλουν μία εκτίμηση για το πώς οδεύουν τα πράγματα», όπως αναφέρει αξιωματούχος προσκείμενος στους πιστωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου