ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Συμφώνησαν Βενιζέλος – Κουβέλης, προς σχηματισμό κυβέρνησης






Επιταχύνονται οι διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά την σύμπτωση απόψεων που παρατηρήθηκε στη σημερινή συνάντηση Βενιζέλου – Κουβέλη..

«Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει και θα αποκτήσει κυβέρνηση το ταχύτερο», τόνισε ο κ. Βενιζέλος. «Συμφωνήσαμε πως πρέπει να επιταχυνθούν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες», πρόσθεσε.
Παράλληλα, πρότεινε τη συγκρότηση μιας εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας με τη συμμετοχή δυνάμεων και από την αντιπολίτευση. Όπως είπε, πρέπει να συγκροτηθεί μια εθνική διαπραγματευτική ομάδα που θα φροντίσει για την αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης. Ανέφερε ακόμη ότι είναι πάντα ανοικτή η πρόσκληση και επιβεβλημένη και η αποδοχή της για συμμετοχή δυνάμενων πέραν αυτών που θα μετέχουν στην κυβέρνηση.


Ο κ. Κουβέλης επισήμανε ότι η ΔΗΜΑΡ προτάσσει τα σημεία προγραμματικής σύγκλισης, καθώς και το ζήτημα της φερεγγυότητας των προσώπων που θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι αναμένει συγκεκριμένες απαντήσεις επ’ αυτών από τον πρόεδρο της ΝΔ. “Θεωρώ ότι επιταχύνεται η διαδικασία” πρόσθεσε. “Η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση το συντομότερο. Τις επόμενες ώρες, είναι δυνατόν, εάν υπάρξει σύμπτωση σε αυτά τα σημεία, να προχωρήσουμε”.
Ο Φώτης Κουβέλης πρόκειται να συναντηθεί εντός της ημέρας με τον Αντώνη Σαμαρά.
Κατόπιν τούτων δεν αποκλείεται να έχουμε κυβέρνηση και εντός της ημέρας, από την στιγμή που και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ (η οποία ήρε τις ενστάσεις της) συμφωνούν ότι πρωθυπουργός θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς
Το μόνο εμπόδιο φαίνεται να είναι η απαίτηση του κ. Κουβέλη για συγκεκριμένο πλαίσιο επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, προκειμένου για να ξεπεράσει τις εσωτερικές ενστάσεις στο κόμμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου