ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αυτοδιάλυση, Καποδίστριας και... Γιώργος!

Μοιραστείτε το στο facebook



Την αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ προτείνουν πλέον ως και οι πρωτοκλασάτοι του κόμματος, αντιλαμβανόμενοι ότι... δεν αρέσουν πια. Την ίδια ώρα ο Ευ. Βενιζέλος.. συνεχίζει να συναντά φορείς και να μιλάει σε μισοάδειες αίθουσες ανά την Αττική, το ΠΑΣΟΚ στέλνει non paper με τις θέσεις του για να τις κάνει σαφείς στα στελέχη του, αν τυχόν θελήσουν να κινητοποιηθούν και βρεθεί άνθρωπος να θέλει να τα ακούσει, και ο Γ. Παπανδρέου συνεχίζει τις συνεντεύξεις του στα διεθνή ΜΜΕ.

«Από το ΠΑΣΟΚ plus πήγαμε στο ΠΑΣΟΚ minus στον κύβο» παραδέχθηκε χθες η Αννα Διαμαντοπούλου ζητώντας (Real FM) την αυτοδιάλυση και ανασυγκρότησή του μετά τις εκλογές. «Η χώρα χρειάζεται ριζοσπαστική σοσιαλδημοκρατία, ένα κόμμα που θα βάλει τα αναγκαία όρια και πλαίσιο. Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ΠΑΣΟΚ είναι τεκτονικές, με όρους που θα συμφωνηθούν μετά τις αλλαγές για την αυτοδιάλυση και ανασυγκρότησή του» είπε. Μιλώντας για εκλογική συντριβή, υποστήριξε ότι «το να βάλεις στόχους για δύο μονάδες πάνω δεν είναι κάτι το συνταρακτικό». «Στην πλάτη του ΠΑΣΟΚ παίχτηκε όλο το δράμα της ελληνικής οικονομίας για 40 χρόνια» είπε η κυρία Διαμαντοπούλου, σημειώνοντας ότι έκανε λάθος να διαχειριστεί μόνο του μια κρίση. Κάλεσε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ να καταθέσει πλαίσιο όπου θα συμφωνούσαν όλα τα κόμματα.

Εν τω μεταξύ με 14 ερωταποκρίσεις που διέρρευσαν χθες, το ΠΑΣΟΚ εξηγεί τις προτάσεις του ως εκφραστή του ιστορικού ρεύματος, που στον λόγο του Ευ. Βενιζέλου ξεκινά από τον Ιωάννη Καποδίστρια και φτάνει στον Χαρίλαο Τρικούπη, στον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Παπανδρέου, «ξεχνώντας» τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου. Χθες ο κ. Βενιζέλος είχε συνάντηση με τα προεδρεία του Σύνδεσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Αφού άκουσε τα προβλήματα στον τουρισμό, με 50.000 χαμένες κρατήσεις την ημέρα, δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει κυβέρνηση την επομένη των εκλογών, ώστε να αλλάξει το κλίμα στη μεγάλη βιομηχανία της χώρας, καταθέτοντας σειρά προτάσεων από τη βίζα ως τη φορολογική πολιτική. Αντιστοίχως, αφού μίλησε για «βαθύτατους θεσμικούς δεσμούς» του ΠΑΣΟΚ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πόνταρε στην υποδομή της για ένα «δίκτυο κοινωνικής προστασίας», στοχεύοντας τώρα στο εγγυημένο επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Εν τω μεταξύ ότι «η Ελλάδα δεν είναι το πρόβλημα» είπε στο CNN -απαντώντας και στην Κριστίν Λαγκάρντ- ο Γ. Παπανδρέου. «Αν ήμασταν, θα ήταν πολύ βολικό» είπε, καθώς θα μας έδιωχναν από την Ευρώπη και όλα θα πήγαιναν καλά. «Αλλά τι συνέβη στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, στην Ιταλία και σε ολόκληρη της ευρωζώνη;» αναρωτήθηκε, ζητώντας «περισσότερη συνεργασία και λιγότερες προκαταλήψεις». Τόνισε ότι οι Ελληνες δεν θέλουν να βγουν από το ευρώ, ενώ παραδέχτηκε ότι επί δύο χρόνια -που «ξέχασε» ότι ήταν πρωθυπουργός- στην Ελλάδα «δεν υπάρχει ανάπτυξη, επενδύσεις ή καταναλωτική εμπιστοσύνη και οι πολίτες σηκώνουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες», υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου