ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ρουσφέτια Σαχινίδη μόλις μια βδομάδα πριν από τις κάλπες!





Ρουσφέτια μέχρι την ύστατη ώρα έκανε ο τέως υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. Οπως αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», ο υπουργός, που..
αφαίμαξε τους Ελληνες (με «συνεταίρο» τον Γιαννίτση), μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου έδωσε περισσότερα από 4.000.000 ευρώ (ετησίως) σε δασικούς υπαλλήλους κυρίως της εκλογικής του περιφέρειας.


Με την απόφαση που συνυπέγραψαν στις 30 Απριλίου, μία μόλις εβδομάδα πριν από τις εκλογές (και για την οποία φυσικά οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν προτού πάνε να ψηφίσουν!), οι υπουργοί Εσωτερικών και Οικονομικών (και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Παντελής Τζωρτζάκης) χρέωσαν με 2.913.000 ευρώ τον κρατικό Προϋπολογισμό του 2012 και με 4.368.420 ευρώ τον Προϋπολογισμό κάθε επόμενου έτους, προκειμένου να παρασχεθεί στους υπαλλήλους που υπηρετούν στις δασικές υπηρεσίες της χώρας (!) επίδομα «επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας».


Οι ίδιοι άνθρωποι που πετσόκοψαν τις απολαβές των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, των αστυνομικών, των πυροσβεστών και χιλιάδων ακόμα ανθρώπων που υπηρετούν με κίνδυνο της ζωής τους φρόντισαν να δώσουν επίδομα στους δασικούς υπαλλήλους, εκτιμώντας ότι το επάγγελμά τους είναι δήθεν επικίνδυνο και ανθυγιεινό.


Ο λόγος της σπουδής του κ. Σαχινίδη να αποκαταστήσει την εν λόγω κατηγορία φάνηκε στις 30 Μαΐου, όταν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας (στην οποία ανήκει φυσικά και η Λάρισα) έστειλε έγγραφο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ζητώντας να καλυφθεί το ποσό του 1.006.740 ευρώ. Τόσα χρήματα χρειάζονται για να πληρωθούν τα επιδόματα μόνο των 799 υπαλλήλων των δασικών υπηρεσιών στις συγκεκριμένες περιοχές. Εχει σημασία δε το γεγονός ότι ο κ. Σαχινίδης ήταν τελικά ο μόνος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που «επιβίωσε» στη Λάρισα!


Κώστας Παπαχλιμίντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου