ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Στα Γρεβενά βρέθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης








Για την επόμενη μέρα των εκλογών αναφέρθηκε ο υπεύθυνος του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το..
Σάββατο (9/6) στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Γρεβενών ζήτησε από τις πολίτες να ψηφίσουν τη Δεξιά Παράταξη για το καλό των οικογενειών τους, της πατρίδας και της θρησκείας.
Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη.









Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στα Star-Fm.gr ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Πολύ δυνατό βιογραφικό έχει ο τύπος με τον οποίον βγάζετε φωτογραφίες.Να τον χαιρόσαστε! Και είστε υπεύθυνοι προσωπικά ,ενας προς έναν.

    Στις 25 Σεπτεμβρίου 2002, αποκαλύφθηκε ότι είχε κατασκευάσει παράνομα πιλοτή σε αυθαίρετο κτίσμα στη Χαλκιδική, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, προοριζόταν για τη μητέρα του[3].

    Μέσα στο Σεπτέμβριο του 2010 βγήκαν στην επιφάνεια τα "έργα-μαιμού", όπως χαρακτηρίστηκαν από το τύπο [εκκρεμεί παραπομπή]. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατηγορήθηκε για έργα, που ενώ αναφέρονταν στα χαρτιά, δεν έγιναν ποτέ. Φέρεται να κόστισταν πάνω από 800.000 Ευρώ και ανατέθηκαν σε ανθρώπους, που σύμφωνα με τη νομαρχία Θεσ/νίκης τα κατασκεύασαν μεταξύ Ιανουαρίου 2008 και Ιανουαρίου 2009.[5]

    Στις 7 Σεπτεμβρίου 2010 ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε βαθμό κακουργήματος, για απιστία κατά του Δημοσίου συμφέροντος, με αφορμή τις απευθείας αναθέσεις σε τουριστικά γραφεία της μεταφοράς μαθητών του Νομού Θεσσαλονίκης από και προς τα σχολεία[6].

    Περί τα μέσα Οκτωβρίου 2010 έγιναν κάποιες αναφορές από Ελληνικά ΜΜΕ για συμμετοχή του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατηγορήθηκε, ότι διευκόλυνε την ανταλλαγή έκτασης 76 στρεμμάτων στο νομό Θεσσαλονίκης.[7]

    Λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές του 2010 έγινε γνωστή η προσπάθεια του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την αναστολή του αντικαπνιστικού νόμου.[8] Για την ακρίβεια αντιτάχθηκε στο νόμο του Ελληνικού κράτους, λέγοντας ότι η ύπαρξη του δεν βοηθάει τους ιδιοκτήτες μαγαζιών. Παράλληλα κάλεσε σε καθολική αντίσταση όλους τους κατοίκους της Θεσ/νίκης. [9]

    Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατηγορήθηκε μέσα στο 2009 για παράνομη μείωση προστίμων σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος νόθευε το εμπόρευμα του.[10] Μέσα στο 2011 οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, αλλά η υπόθεση "πάγωσε" για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω συνεχών αναβολών της δίκης.[11] Στις 7 Απριλίου 2011 τελικά καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 1 χρόνο φυλάκισης με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος. Ο ίδιος δήλωσε ότι όλα όσα έκανε ήταν νόμιμα. Συνολικά η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί 4 φορές.[12] Σε συνέντευξη που έδωσε στις 9 Απριλίου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσ/νίκης, δήλωσε ότι είναι αθώος αφού βοήθησε έναν συνάνθρωπο, και πως το πραγματικό ποσό που διέγραψε ανέρχεται στα 1000 Ευρώ. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ίδρυσης του νέου κόμματος του.[13]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και έχει και συνέχεια γιατί τα κατορθώματα του κολλητού σας δε χωρούσαν σε ενα σχόλιο

    Στις 6 Ιουνίου 2011 υπεγράφη το έγγραφο από τον γγ. αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης σύμφωνα με το οποίο και κατ' εφαρμογή της από 07.04.2011 απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης ετέθη σε αργία από το αξίωμα του. Τη θέση του ανέλαβε ο αναπληρωτής αντιπεριφερειάρχης και αδελφός του Διονύσης Ψωμιάδης.

    Στις 27 Ιανουαρίου 2012 αποφασίστηκε απ'τον Άρειο Πάγο να επαναξεταστεί η υπόθεση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, καθώς σύμφωνα με τους Αρεοπαγίτες, η απόφαση που πάρθηκε τον Ιούνιο του 2012 δεν ήταν επαρκώς δικαιολογημένη και είναι απαραίτητη μία νέα δίκη με διαφορετικούς δικαστές.[14] Τον Απρίλιο του 2012 το Eφετείο Θεσσαλονίκης επανεξέτασε την υπόθεση όπως αποφασίστηκε από τον Άρειο Πάγο, και βρήκε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ένοχο καταδικάζοντάς τον σε ενός έτους φυλάκιση με αναστολή.[15]

    Τον Ιανουάριο του 2012 ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα τοκογλυφίας στην Ελλάδα, το οποίο συνδέθηκε άμεσα με κυκλώματα εκβιαστών που δρούσαν στη Θεσ/νίκη επί σειρά ετών και προσέφεραν προστασία σε νυχτερινά κέντρα και καταστήματα.[16] Άμεσα πολλά ονόματα γνωστών επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, αθλητών και ηθοποιών βρήκαν το φως της δημοσιότητας, ενώ συνδέθηκαν και με την αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία[17]. Κατά τη διάρκεια της περιόδου δράσης αυτού του κυκλώματος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εκτελούσε καθήκοντα Νομάρχη και εν συνεχεία Περιφερειάρχη. Λίγες ημέρες αργότερα βρήκε το φως της δημοσιότητας μία είδηση, ότι κοριός της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλίες του Ψωμιάδη με έναν από τους επικεφαλής του εν λόγω κυκλώματος.[18] Οι διάλογοι ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί και δημιουργήθηκαν υποψίες για πιθανή συμμετοχή του πρώην περιφερειάρχη στο κύκλωμα εκβιαστών, καθώς προέκυψαν στοιχεία για διευκολύνσεις από τη πλευρά της Νομαρχίας.

    Επίσης τον Ιανουάριο του 2012 αποκαλύφθηκαν σημαντικά οικονομικά στοιχεία από το Υπουργείο Oικονομικών που αφορούσαν τους μεγαλοοφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου[19]. Στη κορυφή της λίστας με χρέος 952 εκ. Ευρώ ήταν ο επιχειρηματίας Νίκος Κασιμάτης, που την ίδια εποχή βρισκόταν στη φυλακή, εκτείνοντας πολυετή ποινή για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα κλοπής ΦΠΑ όλων των εποχών στην Ελλάδα. Από έρευνα του ΣΔΟΕ αποκαλύφθηκε το όνομα του πρώην περιφερειάρχη ανάμεσα στους συνιδρυτές της εταιρίας του Νίκου Κασιμάτη μέσω της οποίας γινόταν η κλοπή του ΦΠΑ, ενώ το 2002 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε συμπεριλάβει τον Νίκο Κασιμάτη και στο πολιτικό συνδυασμό του για τις Νομαρχιακές εκλογές της Θεσ/νίκης.[20] Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στο εν λόγω σκάνδαλο.

    Πηγή
    http://el.wikipedia.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εστάλη στον ΑΕΤΟ ένα σχόλιο για τον.. Πανίκα, ίσως και αληθινό, αλλά "χάθηκε" διότι ήταν ΑΝΩΝΥΜΟ.
    Καλή η ανωνυμία. Όταν όμως αναφέρεστε σε συγκεκριμένα άτομα, βάλτε και το όνομά σας..
    Μπορεί και να ..είχατε δίκιο.
    "Χάθηκε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παλιές καλες κομματικές εποχές,όπου ο κομματάρχης-κομματοπατέρας έπαιρνε ''σβάρνα'' την ελληνική ύπαιθρο και νουθετούσε τα απολωλλότα πρόβατα του κόμματος,να επαγρυπνούν στον κίνδυνο των κομμουνιστοσυμμοριτών,με το τρίπτυχο Ελλας-Πατρίς-Οικογένεια!!
    ΥΓ.Όταν μπήκε ο πανίκας στη αίθουσα δημοτικου συμβουλίου φώναξε κανείς ''εγέρθητω''??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αετέ ένα απο τα σχόλια για τον Πανίκα ήταν δικό μου.
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα το κάνω και επώνυμα,τουλάχιστον το δικό μου,για τα άλλα δεν φέρω ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή